iPhone 12 Pro Max – După o lună…

L-am avut încă de la început pe iPhone 12 Pro Max, la puțin timp după lansare. M-am zbătut să fac rost de unul ca să fie ”al doilea telefon” cu un alt sistem de operare decât Android. Țin neapărat să fiu cu o mână în fiecare tabără pentru a putea evalua mai bine telefoanele care vin la teste și mai ales aplicațiile de pe ele. Mă frustrează erorile Instagramului și faptul că după atâția ani iPhone este singurul dispozitiv cu care poți posta la o calitate net superioară video și foto pe această platformă. Mai precis, iPhone permite acces direct la cameră pentru instagram, Snapchat și alte câteva aplicații iar Android-ul face mai mult o captură de ecran la rezoluție 720p.

Mi-am dorit ca iPhone 12 Pro Max să fie mai bun, mai rapid, mai deștept ca iPhone 11 însă după o lună în care am cărat în rucsac cele 228 de grame ale sale, nu m-am putut convinge că merită să renunț la iPhone 11 Pro Max. Nu consider că este un upgrade major, doar unul incremental și atât. Nu este pentru mine, însă dacă ai să zicem un iPhone 8, care abia mai merge și nu te mai ține deloc bateria și a trecut deja de două ori prin service  și nu mai merge butonul de home și are ecranul spart și nu iei din banii de chirie atunci… e decizia ta.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Buna George, multumesc pentru contentul tau minunat! Intrebarea mea este… daca stii cumva cum s ar putea oprii functia de incarcarea a iphonului in apple carplay… deoarece in timp functia de carplay pe langa ca te ajuta enorm sa ai interfata si in masina strica bateria (experienta iphone8-X-11proMax) multumesc!

  2. Aboslut de acord. Folosesc un 11 pro max de mai bine de un an și singurul motiv pentru care aș fi putut fi tentat să îl schimb pentru 12 pro max ar fi fost diferența de design. Nu merită efortul, totuși.
    PS. Asta nu îl face mai puțin bun pe 12 pro max, pt cei care au nevoie de el :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.