iPhone 11 sau iPhone 11 Pro? Marian Andrei vs George Buhnici

Discuția, sau dispute de astăzi se poartă între mine și Marian. Eu cu iPhone 11 Pro Max, el cu iPhone 11. Care dintre noi a făcut alegerea potrivită? Care a primit mai mlt pentru cât a plătit pentru noul iPhone? Este o dispută care sigur va continua, și avem două impresii total diferite despre Apple în acest moment. Este și normal să existe ceva controversă, ce admir eu însă foarte mult la Marian este că reușim să avem această discuție fără să ne certăm.

Adevărul este că la amândoi ne place ecosistemul Apple. L-am folosit multă vreme, alături de alte telefoane sau laptop-uri ori tablete cu Android, și îl apreciem pentru faptul că funcționează de fiecare dată. Acum însă, eu am încercat să merg la cel mai înalt nivel cu iPhone 11 Pro Max, pe când Marian a fost mai interesat de ecosistem, și a luat varianta cea mai accesibilă, iPhone 11.

Îi lipsește o cameră de zoom, ceva baterie, și poate puțină performanță pe lângă rezoluția și calitatea ecranului. Dar este mai mulțumit decât mine. Are cel mai nou iPhone și în continuare folosește mai mult software-ul disponibil doar pe dispozitivele Apple.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.