iPhone 11 – Adevăratul iPhone – REVIEW

Acesta este, după părerea lui Marian, și după ce mi-a explicat de ce, și a mea, singurul iPhone din noua generație pe care merită să îl cumperi. Dacă nu ai mai avut iPhone până acum sau ești încă la versiunea a 7-a și nu te mai ține bateria. Ce obții așadar pentru un preț de aproximativ 3700 de lei cu varianta cea mai mică de memorie? Ei bine, primești la schimb un dispozitiv foarte bine calculat pentru nevoile de zi cu zi ale utilizatorului modern.

În primul rând ai acces în ecosistemul Apple pe care mulți au început să îl îndrăgească atât de mult. Apoi ai prmisiunea că vei primi toate update-urile de care ai nevoie, cel puțin doi ani de acum încolo. Dacă nu chiar trei. Nu în ultimul rând, ai camera nouă și software-ul aferent pe care o găsești și pe 11 Pro și 11 Pro Max. Mai puțin cea de zoom, dar nu cred că o vei folosi atât de mult.

Ce nu îmi place mie? E mai mare ca iPhone 11 Pro, și nu prea înțeleg de ce, din alte motive decât cele de marketing. Adică Apple vrea să le forțeze mâna celor care își doresc un telefon mai mic să cumpere varianta ceva mai scumpă. E mai greu decât iPhone 11 Pro, să zicem că poți trece peste acest aspect, dar are o baterie foarte mică. E drept, cu optimizările recente te poate ține o zi întreagă, dar totuși 3110 mAh este o valoare de 2017.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.