INVESTIM 13.000 EURO ÎN REȚEA!? – RADU, AI ÎNNEBUNIT?

Ai nevoie de o soluție de rețea de 13.000 de Euro? Probabil că nu, dar ar fi bine să te gândești la ea dacă vrei liniște și pace atunci când pui pe picioare un sediu de companie. Vei plăti mai mult din veniturile companiei, în viitorul apropiat, atunci când nu îți funcționează internetul și rețeaua internă câteva ore. Sau când ești nevoit să plătești pe cineva cu mii de euro ca să îți rezolve problema în regim de urgență.

Când vine vorba de echipamente de rețea nu e bine să faci rabat la preț, mai ales când ți se recomandă echipamente ce costă cât o mașină nouă. Acum, depinde de nevoile fiecăruia, însă o companie cea avut probleme cu internetul și rețeaua internă în trecut, sau cu vre-un administrator de rețea mai nepriceput, știe că rețeaua este una dintre cele mai importante, în epoca în care mai nimic nu se vinde în magazin, ci pe internet.

Avem pe masa de review o serie de echipamente Meraki, un brand Cisco, care pe lângă ușurința și rapiditatea în instalare, sunt capabile să fie monitorizate și administrate de la distanță, fără cele mai mici bătăi de cap și cu un minimum de cunoștințe. Ba chiar nu trebuie să le faci mai nimic dacă ai o licență cu suport. Cineva foarte bine pregătit te poate ajuta în decurs de câteva minute să rezolvi orice problemă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.