Categorie: Slăbire

Învață să te antrenezi corect!

Tentativa trei de reintrare în formă. Reușită.

După un regim pe bază de stress extrem și mâncat prost am slăbit în 2008, 14 kilograme. Am început să urc apoi, dar m-am redresat cu Herbalife, mulțumită lui George Ciocodeică, despre care am mai scris în pagina “băiatului subțire”. Din nou stress-ul și o bacterie nenorocită – helicobacter piruli – m-au trântit apoi la pat cu o gastrită. Am mai spus-o, nu este de vină regimul de masă Herbalife.

Mi-am revenit, m-am tratat și am scăpat de gastrită în 2009. Mi-am reorganizat regimul de masă și de viață, cât decât, însă kilogramele s-au adunat pe motiv de… poftă. Cu Herbalife trebuie să menții programul și să îl întreții. Eu sunt însă un pofticios, o recunosc. Așa am ajuns până în septembrie la pragul obezității. Din nou.

Ştiam că soluţia este mişcarea. Fie că mă plimbam pur şi simplu sau mergeam să joc fotbal cu prietenii în final încheieam jucându-mă de plăcere pe internet ca şi cum eram gata să schimb lumea la jocuri online poker

Așa că am ales singura cale pe care o știam sigură. Antrenamentul fizic.

În februarie 2010, dupa cinci luni de sală, sunt un alt om, fără să exagerez. În pielea mea, mă simt în sfârșit bine și nu (prea) vinovat când mănânc, pentru că sigur voi arde poftele ocazionale la sală. Ultimul set de analize complete au ieșit aproape perfect. Am acum colesterolul și trigliceridele unui bebeluș, așa spune doctorița mea de familie.

Pentru felul în care arăt acum pe sticlă, energia și turația motorașului din cap, trebuie să îi mulțumesc mai întâi lui George Cristian Dumitru, cel mai bun antrenor personal pe care l-am întâlnit, profesor de sport cu patalama, specialist de pregătire pentru diferite discipline și chiar antrenor de gravide. (Pun pariu că nu știați că și gravidele pot și trebuie să facă mișcare.)

Să te extenuezi cu speranța că vei slăbi e o prostie, pentru că nu vei reuși decât să te obosești. Aici intervine profesionistul foarte bine pregătit. L-am rugat să sintetizeze în câteva linii ce este important să faci în sală. Dacă vi se pare interesant o să detaliem programul de antrenament, alimentație etc.

Nu obișnuiesc să propun meșteri, mecanici sau alte feluri de meseriași, însă pe George vi-l recomand din toată inima dacă sunteți în stare să vă urniți din fotoliu până la sală. De acolo vă preia el și dacă faceți ce vă spune, sunt convins că puteți începe o transformare care să vă facă mândri de voi înșivă. Unde mai pui că momentul este perfect. Prețurile au scăzut la jumătate în majoritatea sălilor și poți ajunge să te antrenezi cu bani puțini.

Îl găsiți astfel:
George Cristian Dumitru – antrenor personal
email: crisgeodumitru@yahoo.com
mobil: 0722.622.122