ÎNVAȚĂ CUM SĂ STAI DREPT!

Mai știi cum îți spuneau părinții să stai drept? Stai drept! Și probabil o repetau de atât de multe ori că la un moment dat nici nu îi mai auzeai. ”Îți intra pe o ureche și îți ieșea pe alta”, nu? Să știi că îți voiau doar binele, și o făceau pe vremea când nu exista telefonul mobil, cu un ecran din ce în ce mai mare care să te absoarbă cu totul în Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube și ce mai vrei tu. Apropo, ai observat că iconița de la facebook este de fapt un omuleț cocoșat cu un telefon în mână? Pun pariu că nu.

Astăzi am pe masă un gadget care ar trebui să mă ajute pe mine și pe Radu să stăm drepți, mai ales atunci când folosim telefonul mobil. Eu am pus mâna pe versiunea mai nouă iar el a promis că o va folosi pe cea veche și revenim cu impresii după trei săptămâni. Așa spune programul din aplicație, că după 21 de zile de utilizare obiceiul nostru de a sta cocoșați ar trebui să se schimbe radical. Cu condiția să îl porți. Radu nu îl poartă. Modul de funcționare este simplu, un giroscop și un motoraș care te anunță prin vibrații când te cocoșezi și trebuie să îți îndrepți postura. Comunică cu telefonul prin Bluetooth și dacă ai un Apple Watch și un iPhone și cu acestea.

Upright este un gadget care a ajuns la noi de mai multă vreme, cel puțin prima versiune. Eu m-am entuziasmat când l-am văzut dar ne-a scăpat printre degete la filmări și a ajuns pe raftul cu produse care ”urmează să fie filmate”. De curând am văzut a doua iterație într-un aeroport, mult mai mic și cică mai deștept. L-am cumpărat și acum l-am pus la treabă în paralel cu cel vechi.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

  1. Buna ziua, foarte interesant acest mic dispozitiv . oare este bun si pentru copii? Baietelul meu are 8 ani si noi ne confruntam cu statul cocosat .
    Multumesc frumos!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.