Învață să te antrenezi corect! – 2


A venit vremea să vă oferim partea a doua a serialului dedicat antrenamentului în sală. George Cristian Dumitru, antrenorul personal, vă arată cum poți să gâfâi cu spor într-o jumătate de oră. După 2-3 luni în care ai intrat în formă, circuitul acesta va scoate mustul din tine. Și o să îți placă. Mai ales după ce începi să respiri din nou… Să nu uit, filmulețul este disponibil și fullHD pentru pretențioși.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

5 Comments

 1. mai poti slabi si prin dieta disociata
  3 zile numai carne (fripta sau fiarta)
  3 zile numai branzeturi (iaurt, branza, etc)
  3 zile numai legume si fructe
  toate numai pana in ora 18:00
  nu am incercat-o da am auzit ca a dat roade

 2. 1.profesore, nu te lauda … ti-ai pierdut antrenamentul ..asta e… nu e o rusine sa recunosti… respiratia te da de gol !
  2. antrenamentul este bun , bine structurat insa atentie ! nu e pentru incepatori . Ceea ce ai aratat deja necesita o buna coordonare a miscarii corelata cu o rezistenta marita..ceea ce un incepator nu -ti va da nicodata !
  3.felicitari pentru limbajul folosit caci el a devenit ” pasare rara ” in salile de fitness din Bucuresti .

 3. sti de cand stiu exercitiile astea.?? si inca ceva inainte de a termina armata. in 1990 am facut judo. !!! si vroiam sa va spun ca respiratia si . incalzirea pt. ce s-a aratat in . videoclipuriile alea. sunt corecte. si cea mai buna metoda de slabire este ,,,,,sapa… tata si lopata cu piatra colturata , de nu se ia pe lopata.!!! cand mi-aduc aminte de armata . nici nu imi trebuiau asemenea antrenamente. stiti de ce vi se pare . ceva superrrr.???!! in ceea ce vedeti.?!
  ca este intr-un cadru unde va ia banii si tot grasi ramaneti . nu vreti sa veniti cu mine la tara la sapa . sa vedeti ce slabiti acolo !! ne culcam cu gainiile fara cluburi si fite . cum sunt cele de sus. de fitness,, cu haleala de trosnesc pietrele. si un vin bun. de-ti da putere…
  aia-i viata .!
  nu ce vedeti in clipri sa va ia astia banii… si rezultatele poate nu se vad. si daca le spuneti dupa cateva luni ca chinu-i mare si rezultate ,”ioc”!!! ee.. atunci va spune ca nu a-ti facut bine . , si mai trebuie sa pulsati niste banuti …(si nu putini) !!! sa se vada ceva. si tot in zadar .. ceea ce vedeti este numai formal. si p[t. reclama… daca stai o vara la tara. iti spun ca nu te mai cunosti , cand vi in oras…si te uiti in oglinda… eu am facut armata.. la infanterie. in 1988 si munca zilnica. fizica… este mai presus de orice… pt. intretinerea creerului si a fizicului…! dar acum daca toata lumea s-a fitosit.?!! ce sa-i facem!!. si apeleaza la astia, care… vezi doamne ca te slabesc sau te intretin.. dar cand colo ei ,o fac cu certitudine… pt. bani … si nu pt. alceva… ca no-r fi fraieri…!!

 4. SUPER!!! Felicitari!!! E obosit omul pentru ca a vorbit tot timpul. Incercati sa faceti aceleasi exercitii fara sa respirati corect si apoi cu o respiratie corecta. sa vedeti diferenta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.