Întrerupătoare și becuri conectate – Hot Light ON!

 

Cred că nu m-am mai distrat de mult cu un gadget atât de simplu, un simplu bec cu WiFi. Să poți să îi pui ce nume vrei tu și apoi să îl strigi prin casă în toate felurile, abia acum cât scriu acest articol îmi vin ideile cu adevărat bune.

Revenind la ale noastre, am câteva gadget-uri interesante pentru SmartHome de la PNI. Începem cu întrerupătoarele cu touch, simple, neconectate. Pur și simplu sunt mai elegante și mai ușor de curățat. Apoi intră în scenă, la propriu, întrerupătoarele conectate cu una sau două poziții. Acestea îți vor înlocui întrerupătoarele clasice și sunt de tip cap scară, adică cu un contact simplu. Diferența între ele și cele de tip touch este că pe acestea le poți conecta la internet cu ajutorul aplicației și le poți comanda de oriunde. Din pat dacă nu vrei să te mai ridici sau din vacanță dacă îți e teamă că ai lăsat luminile aprinse.

Apoi vine partea de iluminare. Becurile LED RGB sunt cele mai populare acum tocmai datorită prețului. 50 de lei pentru un astfel de bec e o afacere mai ales că îl poți controla și pe el din aplicație.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.