Categorie: #casabuhnici

Instalațiile din #casabuhnici cu Ovidiu Tifui – Tips & Tricks

Așa cum spune și titlul, aceasta este o plimbare prin #casabuhnici în care Ovidiu Țifui ne explică de ce am făcut lucrurile într-un anumit fel și de ce să nu le facem așa cum spune ”toată lumea”. Dacă nu îl cunoașteți deja el este responsabil pentru toată instalația de apă, sanitare, încălzire, răcire și aerisire din casă. Îl găsiți pe pompedecăldură.eu dacă aveți nevoie de un un inginer foarte bun care se implică până la capăt.

A făcut o treabă foarte bună și foarte rapidă și de aceea l-am lăsat din nou singur cu camera să ne explice ce se întâmplă pe acolo. De fapt acesta este primul lui clip de unul singur, și l-am găsit noi în arhivă mai târziu decât trebuia. Este chiar în stadiul în care nu aveam absolut nimic montat în casă. Cred că abia terminasem cu ferestrele iar el începea treaba la zecile de metri de țevi și tubulatură specială.

Recunosc în sfaturile lui o greșeală majoră pe care am văzut că o fac mulți instalatori mai ales când lucrează cu țevi din PVC și cu garnituri de cauciuc. Folosesc o vaselină pe bază de petrol care în timp dizolvă garniturile respective și așa te trezești cu scurgeri de te miri unde, la doar câțiva ani după ce ai refăcut toată instalația. Sau ai construit casa.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.