Înşelătorie cu Dacia

Comunicat de la Dacia:

Înşelătorie pe internet

Dacia atrage atenţia publicului asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie, de un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Logan prin tragere la sorţi a unui număr de 10 numere de telefon. Suma cerută aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi printr-un sms, este de 250-650 Euro. Escrocheria se găseşte pe adresa http://dacia-logan.webs.com/detaliiconcurs.htm.

Dacia doreşte să facă următoarele precizări :

1. Dacia nu a organizat şi nici nu organizează concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al cărui nume este menţionat în mesaj pentru a da credibilitate înşelătoriei, nu are bineînţeles nicio legătură cu falsul concurs.

2. Ca şi până acum în situaţii similare, Dacia va solicita începerea urmăririi penale împotriva persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni prevăzute de Codul Penal şi pedepsite cu închisoarea, precum înşelăciunea şi concurenţa neloială faţă de Dacia, cu grave consecinţe asupra imaginii de marcă.

3. Dacia roagă cetăţenii să fie atenţi când primesc acest tip de mesaj, să nu îi dea crezare, să respingă aceste e-mail-uri, chiar dacă informaţiile prezentate par credibile. De asemenea, Dacia are rugămintea faţă de cei supuşi acestor tentative de înşelăciune să obţină de la persoanele care eventual le apelează toate informaţiile posibile şi să informeze de urgenţă Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Eu cred ca astia de la Dacia ar fi in stare sa faca asa ceva , atat sunt de dornici de publicitate .
  Escrocherii de genul asta nu ar fi posibile daca nu ar exista o mare masa de naivi care astepta sa se imbogateasca fara munca .

 2. ma doare’ncot de dacia si de ce se intampla cu aceasta marca.stiu doar ca este o masina nereusita.in ce priveste pe cei care au lansat asa-zisul concurs,trebuie pedepsiti.s-au inmultit papagalii astia care nu mai doresc sa munceasca din pricina acelor infantili care pun botul la toate cretinismele.

 3. @andrei Sunt de acord si eu ca s-au inmultit papagalii. Eu unul imi doresc sa se intample cat mai des lucrul asta, astfel incat idiotii (care si in cazurile celebre CARITAS, FNI, etc., etc.) asteapta sa le pice mana lu’ Dumnezeu pe crestet. Asa le trebuie!!! Si ca sa reproduc un pasaj din filmul BALANTA a lui Lucian Pintilie : „La munca ortodocsilor!!!”
  De-alde premiu-n traista asa merita si eu le urez la cat mai multe!

 4. Corect Terente!Toti vor sa castige dar nici un prost din asta nu s-a gandit cat au pierdut!Daca o sa ia teapa precis a avut bani si la Caritas si la FNI si la mai stiu eu ce…

 5. S-a intrebat oare careva de ce exista atit de multe banci si cazinouri in Romania ? Regimul comunist a indobitocit natiunea , iar regimurile post-Decembriste au intretinut dorinta de imbogatire usoara a anumitor categorii de populatie .
  Norocul mare al Romanilor este ca s-au deschis un nr. si mai mare de farmacii …poate asa se va face bine o natiune bolnava in primul rind datorita conducatorilor care i-a avut si pe care inca-i mai are !
  Cu stima , Walker

 6. :)) acum 1saptamana au dat baietii astia de mine :)) cred ca tot ei erau! adresa era alta! http://www.castigaunloga.webs.ro si adresa de mail uzinadacia01@yahoo.com ziceau ei in sms-ul ala! I-am sunat sa vad ce vor .. :))! Ma trimiteau la banca transilvania sa depun 1800lei intr-un cont echivalentul transortului masinii de la pitesti la bucuresti adica platforma! Si daca refuzam masina imi dadeau echivalentul in lei dar tot trebuia sa platesc nu am inteles de ce.. dar ce;i drept mai putin si asta contra timp 40 de minute pe motiv ca asteapta cei de la curierat :))! mari tepari .. ! Am reclamat asta la dacia ;) ! aveti grija..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.