Infecţia violenţei!


Uită-te în ochii lui! Ce vezi în afară de ură? Poate frustrarea unei existenţe de animal mahmur, care şi-a trecut în proprietate întreg teritoriul asfaltat! E un taximetrist!

Îmi taie calea fără să semnalizeze şi mă obligă să frânez violent. Îl claxonez. Pune frână brutal, ca să mă blocheze. Îmi face semn şi dă din buze că sunt b***ngiu. Îi fac semn că e nebun.

La primul semafor, se dă jos, scuipă, mă înjură cu poftă şi trage de uşă ca să… se apropie trupeşte de mine. Ţine aşadar morţiş să îmi arate că nu m-am înşelat când am crezut că e scrântit.

Sunt tentat să dau curs dorinţelor sale de descărcare fizică. Adrenalina transpira şi pe mine, iar „oleacî di batai mai ştim şî noi”. Mă abţin cu greu. Prefer să îi fac poze. Urmează o reclamaţie la firma de taximetrie şi una la poliţie.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

25 Comments

 1. Mie mi-ar fi frica sa il lovesc pe taximetrist.La cum arata „scobitoarea” cred ca de i-as da una l-as omora…
  Deci George ai facut ceea ce trebuia,reclamatia e cea mai buna optiune,nu de alta dar nu era necesar sa il ai pe sarmanul asta pe constiinta :)) .

 2. George, fix asta am pățit și eu. Eu am tras IMEDIAT pe dreapta și am sunat la firma de taximetre. Ghici ce. Nu au ce să-i facă! Dacă eram client țepuit, da, se rezolva. Nici numele nu a vrut să mi-l dea.

  Trebuia să mă duc să depun reclamație la poliție. Și cum? Dai numărul mașinii, depui plângere, etc, etc. Și pentru ce? Pentru ce? A, să-ți pierzi timp din viață.

  M-am resemnat cu gândul că la anul voi fi plecat din acest coteț de țară unde asemenea specimene au licențe de taximetriști.

 3. Salut din nou.
  Sunt incantat sa vad ca mai exista si oameni carora le pasa de unele drepturi.
  Nu fac neaparat referire la tine pentru ca pe tine te cunosc de cand… eram mai mici. :P
  Pot sa spun insa fara remuscare ca acest lucru nu s-ar fi intamplat in CJ sau in BV sau in Tg Mures si lista poate sa continue.
  Ar fi totusi excelent daca fiecare dintre noi ar apela la serviciile politiei in cazuri ca cel de mai sus.

  P.S.: Sunt surprins ca nu are ceafa lata si nu e puhav de gras in timp ce prin usa intredeschisa ca masinii se aud cateva aocrduri de manele. Si din nou: Nu o spun cu ura ci doar cu un sentiment de constatare.

  :)

 4. „M-am resemnat cu gândul că la anul voi fi plecat din acest coteț de țară unde asemenea specimene au licențe de taximetriști.”

  George, nu ai incercat o propunere pentru stiri sau Romania te iubesc.
  Un material in care se vor publica fetele acestor indivizi obscuri si apucaturile lor si faptul ca politia „siguranta si incredere”, nu convinge ci sperie numai cite un copil de gimanziu care inca nu face parte dintr o gasca. Devine scandalos.

 5. Domnul taximetrist lucreaza la MONDIAL. Cred ca ar fi indicat sa faci o reclamatie in P.M. B. – Directia Transporturi – Departamentul Autorizatii taxi.
  Cred ca doar asa exista posibilitatea sa fie pus pe liber.

 6. George sa stii ca si eu am trecut prin asemenea situatii in care nu stiam ce sa fac!?!? Sa ma dau jos sa ma iau la bataie cu fraierul ce as fi rezolvat?! Imi coboram nivelul. E mai bine cum ai procedat, desi nu stiu cum te simti acum dupa ce ai vazut ineficienta Politiei dar si faptul ca firma de TAXI nu i-a facut nimic acestui idiot balcanic.
  Traim in Romania. Se pot construi autostrazi, blocuri turn, ne putem imbraca fin dar tot multi dintre noi tot …….

 7. nu mai aveti loc unul de altul de atitea jigniri daca unul e timpit nu inseamna ca toti sint la fel dar prostia la romani e pe primul loc. Nu exista sofer in traficul din bucuresti care nu greseste

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.