Categorie: Auto

Începutul sfârşitului vacanţei

Pentru prima dată, bulevardul cu fântâni Unirii s-a reaglomerat complet după o vară mai aerisită pe străzi ca niciodată. Semn că bucureştenii încă mai au bani şi ţin la vacanţe. Anul acesta, mai mult pe la noi, că nu am văzut nici DN1 aşa aglomerat într-o zi de miercuri.

Dar să revenim pe bulevard, de la Parlament la Piaţa Unirii, la o oră de bun simţ, 11.00. Coadă pe toată lungimea. Etalonul meu s-a activat.

Am savurat ca pe o îngheţată ultimul weekend lejer şi poate mai prind măcar unul sau două până reîncepe şcoala. Să apuci să bagi a patra şi chiar a cincea în Bucureşti e lucru mare. Să traversezi oraşul în mai puţin de 20 de minute, un vis, pe care îl vom uita exact cum îţi iese din minte senzaţia plăcută din culcuş, imediat ce ai ajuns la baie.

Previzionam un 1 septembrie ca un avertisment şi un blocaj total pe 15 septembrie când ies pe străzi “cărucioarele de lux” pentru elevii preşcolari. S-a întâmplat chiar mai repede cu o zi. Aşa că mă văd nevoit să îmi amintesc câteva lecţii de supravieţuire. mai mult pe ProMotor.ro