Categorie: GADGET

Începe Black Friday! – În China și restul lumii

black_friday_china_gearbest_buhnici

Și în restul lumii. Dor noi am devansat puțin startul.

Uite așa am ajuns să vorbim de Black Friday pe stil…China.  Apreciez doar că se potrivește ca dată cu Black Friday din Statele Unite. Din China e însă cu livrare gratuită, din America e cu interzis la expediere pe multe site-uri mari. Sunt foarte puțini care livrează în Europa și taxele sunt diferite.

Revenind la chinezi, pe Gearbest.com Moș Crăciun vine de mai multe ori pe an. Avem deja două materiale cu idei de gadget-uri de la ei, și acesta e al treilea că am văzut că vă plac. Cu câteva mențiuni. Am spus în clipul trecut, cel cu gadget-urile sub 50 de dolari, că nu plătești vamă. Așa și este, pentru produse sub 150 de dolari/euro nu plătești vamă. Dar plătești TVA, așa că ia în calcul 20% în plus dacă îți iei un telefon din china sau orice alte gadgeturi.

Acesta este un TV Box. Adică un mini PC cu procesor de smartphone capabil să decodeze o mulțime de formate audio și video. 22 de dolari. La prețul acesta nu cumperi cred nici mufele de pe el. E mai ieftin și decât curentul pe care îl arde laptopul când te uiți la filme. :)))

Motospeed Inflictor … iar o denumire lungă. Pe scurt, o tastatură mecanică cu iluminare la doar 43 de dolari. Este ieftină, însă am văzut în review-urile de pe afară că e destul de populară. Mecanică, adică e cu clic clic dar duce milioane de apăsări în shootere. 

Am găsit și un prelungitor care pe lângă mufele normale are și 3 USB-uri. Mai rar pe la noi. Doar 14 dolari. Da, suportă și încărcare rapidă cu 2A. Ei spun că e testat la băgat și scos din priză de 5000 de ori. 

Meizu HD50 căști on-ear de înaltă fidelitate. Acum, primul mp3 player Hi-Fi pe care l-am văzut de la Meizu acum mulți ani m-a impresionat. True story. Despre căștile de la ei am auzit că sunt exact ce trebuie. Bune, și ieftine. Am testat mai demult un model mai scump care concura la preț cu AKG și Sennheiser și au ieșit mai bine decât vedetele.

Dar, eu tot vă recomand gadget-uri și gadget-uri. Acum vreau să știu voi ce cumpărați din afară. De pe gearBest sau de pe alte site-uri. Eu sunt unul singur, și am pasiunile mele. Voi sunteți mulți și aveți mai multe pasiuni. Așadar, voi ce vă luați în general din China. Telefoane? Tablete? Mai cumpără cineva tablete? Lăsați-mi un comentariu mai jos să știu ce și cum și poate se inspiră și restul. Nu de alta, dar suntem mulți aici și orice idee bună e apreciată în primul rând cu un like. Apoi nu uita să dai share și subscribe ca să fie bine.

Ai mai jos mai multe ponturi cu reduceri direct de la ei. Un fel de ”good deals” Sper să te ajute. Ca de obicei, te sfătuiesc să verifici bine prețurile și la noi. Cine știe, poate îl găsești aici cu garanție. Sper.

Router Xiaomi 1167 Mbps Smart Dual + HDD 1 TB – 119 Dolari

Tabletă / Ultrabook cu Intel Atom Z8300 – 209 Dolari

Xiaomi Mouse Portabil Wireless / Bluetooth – 20 Dolari

Tastatură mecanică Xiaomi MK01 cu iluminare – 82 Dolari

Zeblaze Blitz Smartwatch cu 3G și Bluetooth – 89 dolari

Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone – 162 Dolari

Xiaomi Air Ultrabook 12 inci Core m3, 4 GB RAM – 499 Dolari

Xiaomi Mi 3C TV Box Amlogic S905 Quad Core – 58 Dolari