Încă un ţepar

In urma unei extrageri ALTEX si PRO TV v-au desemnat castigatorul sumei de 5000 euro si al unui televizor LG LCD. Cod unic WX8391. Pentru detalii: 0767792425. Expeditor: felicitari.


Dacă nu v-aţi prins deja, şi ăsta este un ţepar. ALTEX şi PROTV nu derulează nicio promoţie în comun prin sms.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Imi permiti sa adaug la teparul de sus inca unul? Mesajul a fost primit de prietena mea chiar azi. Redau textul exact in forma in care a fost trimis:

  „Felicitari! Firma Hyundai, a ales aleator acest numar de telefon, oferind-ui cadou un telefon mobil Nokia N95 3G. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati aceste nr 0749968071. 0753201390.de tel: sau accesati pagina de sit. http://WWW.@.Hyundai.ro. Va multumim pentru fidelitatea dumneavoastra !!

 2. Nu va mai osteniti cu toti idiotii astia! Lucrez la COSMOTE si sunt o groaza de tepari din acestia care isi incarca anumite cartele prepaid cu zeci de euro pe barba romanilor creduli carora le sticlesc ochii la premii si bani nemunciti.

  DECI: daca primiti asemenea mesaje pur si simplu ignorati-le! (eventual puteti sa faceti misto de expeditor :) )
  Nu va obositi sa trimiteti reclamatii la COSMOTE fiindca nu au ce sa le faca.
  bafta

 3. Buna,George! Citind asta mi-am adus aminte de-o faza.Sambata trecuta am primit 2 sms-uri de pe acest numar de telefon,si asta la 7 dimineata!Nu ma intreba cat am injurat si ce nervi mi-am facut.Oare exista oameni care-i cred pe acesti excroci??!! =))))

 4. Va zic eu ca geme tara de prosti. Am verificat niste numere din astea de tepari si aveau ZECI, SUTE de incarcari a cate 10, 20 Euro. (de obicei iti spun sa le trimiti codul unei cartele de reincarcare pt. a-ti putea ridica premiul. C`mon, how retarded can you be? :)) )

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.