Încă un consult SF de ochelari

Ce faci atunci când vrei să schimbi rama ochelarilor? Nu poți să pui lentilele de pe rama veche pe cea nouă, nu ai cum. Lentila are un centru focal care trebuie să se alinieze perfect cu centrul ochiului, și nu numai. Așadar e nevoie de o decupare și o ajustare a lentilelor. Acum, măsurătorile specifice dioptriilor le face un medic oftalmolog iar cele legate de lentile și de așezarea acestora pe ramă le face opticianul din magazin.

Cea mai precisă metodă de măsurare a lentilelor se poate face cu ajutorul unui aparat special de la Essilor numit Visio Office X. Astăzi îți arăt cum funcționează acest aparat și care sunt rezultetele măsurătorii, în cazul nostru pentru Monica Davidescu. Eu încă nu am ochelari și sper să amân cât mai mult acel moment. Nu îl voi putea evita, sunt conștient de asta.

Da, și în acest domeniu se folosesc camere cu precizie înaltă care captează mișcarea ochilor și dimensinuile lentilelor.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Bună mi-au plăcut mult aceste video -uri despre noile echipamente. Unde se află acestă clinică? Am o prietenă ce a început să aibă probleme mari de vedere și as dori să îi recomand ceva bun. Mulțumesc!

  2. „Acasă Specialistiivederii Specialiștii vederii echipați cu Visioffice X Opticians in România.
    Sunt 0 specialiști ai vederii disponibili”

    Pana la urma, unde ii gasim, si care este costul unei consultatii?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.