Categorie: General

În sfârșit un unboxing altfel (P)

Un review pe care orice pasionat de tehnologie l-a așteptat de mult timp. Da, în sfârșit, e aici!   Așa că, fără alte introduceri, trecem direct la subiect. Avem un produs care respiră inovație ca niciun altul din categoria lui.  

După cum te-am obișnuit, l-am testat ca să vedem exact ce poate.  Ușor, inovator și nu în ultimul rând, surprinzător, acest dispozitiv nu are nevoie de alte accesorii sau instrumente ca să te bucuri de el.  

Vine la un preț accesibil și, chiar dacă nu are instrucțiuni, îți vând eu un pont: e rece. Așa că, ce trebuie să faci este să te asiguri că îl ții în condiții optime ca să rămână la temperatura funcțională.

Dar hai să vorbim și despre specificații.  Are o lungime de 156 mm, iar afișajul 3D îți permite să vezi în detaliu caracteristicile produsului. Este rezistent la impact și cutia lui este perforabilă, ceea ce aduce un beneficiu în plus pentru categoria lui: gramajul perfect în 3 porturi diferite! Ce înseamnă asta? Fiind o cutie perforabilă, îți iei doar cât ai nevoie din acest dispozitiv. În plus, este ultra-portabil.

Deși vine de la un brand ce inovează, trebuie să recunoaștem că este diferit de alte dispozitive pe care ți le-am mai prezentat. De data aceasta este genul de produs pe care nu tu îl încarci, ci el te încarcă pe tine. Băieții și fetele de la cercetare s-au gândit prima dată la experiența de utilizare a cumpărătorului. I-am întrebat și au spus că au ascultat impresiile pozitive și mai ales pe cele negative de la clienți, și au lucrat zile și nopți pentru ca versiunea 2.0 a noului produs să fie o revelație! Tare, nu?

Îmbină noul cu clasicul, este foarte util și, ce să mai, îl găsești deja în magazine, așa că te las să te convingi chiar tu.

Ca de obicei, lasă-mi impresiile tale mai jos, într-un comentariu. Atenție, la fel ca la toate articolele, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.