În șlapi pe derdeluș!

Stimate domnule moralist nocturn, care ne spui din televizor că tu consideri inutile anvelopele de iarnă, te invit la un curs rapid de supravieţuire. Ia în picioare o pereche de şlapi şi dă o tură pe derdeluş.

Mergând pe logica ta nu vei avea o problemă să te şi opreşti în faţa stâlpului şi chiar o să îţi facă plăcere nebunia. Poate că tu ai merita să nu ratezi accidentul şi să înveţi lecţia… Dar ce te faci dacă într-un moment de neatenţie te trezeşti la 30 de metri în faţa unei treceri de pietoni pe care traversează în fugă câţiva copii, iar tu ai 40 de kilometri la oră în bordul maşinii?

E suficient cât să te duci ca o sanie, una de o tonă şi jumătate care va face cu siguranţă pârtie pe stradă şi pe trotuar din momentul în care ai pus frână. După ce vei picta abstract cu sânge… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. Nimeni dintre voi nu vede dincolo de ridicolul unei legi cu iz romanesc, ba trebuie de iarna, ba merg all seasons, ba incepe de la 1 noiembrie , ba incepe cand incepe, dar nimeni nu vede adevarul, aceasta lege este data ca sa mascheze neputinta autoritatilor de kakat, mascheaza faptul ca in fiecare an se lauda ca au comandamente de iarna care sunt total ineficiente si uneori inutile

    Mascheaza prostia si indiferenta romaneasca pasand mingea in curtea altuia , asta facem de sute ani ca romani, NU NE ASUMAM raspunderea in nici un domeniu, facem accidente cu viteze uriase si incercam sa scapam cu tertipuri avocatesti, omoram oameni pe zebra dar avem pile la politie, nu suntem in stare sa degajam carosabilul de zapada si obligam soferii sa aiba anvelope de iarna, daca aveam ierni canadiene ne obligau sa ne montam senile la masini ?
    Halal tara, hala cetateni

  2. Cam tarziu George dar bine ca ti-ai dat seama cum stau lucrurile.
    Da, nu e mai mult decat un slugar platit mai prost decat Capatos, (o alta boacana in peisaj), pusi sa toarne maselor acelasi vin amar in fiecare seara ca somnul de dupa sa nu-ti mai fie de folos si in fiecare zi sa fi tot mai obosit ca ei sa te poata indopa dupa bunul plac si ieftin. Zilnic acelasi potpuriu de ineptii. Sunt fost membru de partid PDL si apolitic.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.