Îmi plac monitoarele mari! (REVIEW)

Dar nu apuc să mă bucur de ele. Singurul ecran mai mare decât al telefonului pe care l-am văzut în ultimii ani este cel al laptop-ului și pe acela din ce în ce mai rar. Îmi mai clătesc ochii cu o jucărie din aceasta venită la review și, poate din cauza vârstei, sau poate pentru că nu mă joc aproape deloc mă gândesc la productivitate.

În ultima vreme și producătorii se gândesc la acest lucrui atunci când construiesc un monitor de gaming. Și așa cum laptop-urile dedicate acestui segment definesc performanța, și monitoarele sunt printre cele mai dotate. Acest LG 32GK850G este unul dintre cele mai proaspete produse de la LG, pentru segmentul de gaming. Dar la modul cel mai serios, pentru cei care au și o placă video de top, compatibilă cu refresh-ul de 144 Hz. De preferat de la nVidia că nu degeaba scrie G-Sync pe piciorul acestuia.

Da, funcționează impecabil pentru ochii mei mai puțin antrenați în jocuri însă eu îl apreciez din alte puncte de vedere. E foarte stabil pe masă, chiar dacă te enervezi pe inamic și iei tastatura la pumni. Știu, se mai întâmplă. Se ridică pe înălțime, se înclină față-spate și chiar și se rotește ca să îl poziționezi cât mai bine în fața ochilor.

În plus, are și două porturi USB 3.) cu încărcare rapidă pentru telefonul pe care sunt sigur că îl ții în stânga sau în fața tastaturii, pe birou. Și nu, nu este chiar cel mai ieftin, însă prețul de 3500 de lei mi se pare corect pentru ceea ce oferă. Conectivitate bună (nu are USB-C deși mi-ar fi plăcut) imagine foarte bună pentru că folosește un panou VA care este și rapid și uniform, și mai este și discret. Ecranul este acoperit cu un strat anti-reflex ca să nu îți distragă nimic atenția de la joc. Voi ce părere aveți? Vreau să aud experiența voastră, ce vă doriți de la un monitor de gaming? Nu știu, poate am uitat ceva.

Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.