”Clona” de S9 la 500 – iHunt Like 3 Pro

Mai ții minte primul iHunt like pe care l-am testat? Eu da, este aici. Serios acum, este deja la a treia versiune și mai vine și cu o variantă Pro. Da, există o variantă mai simplă cu 1 GB RAM și acest Pro cu 2 GB RAM. Și ecran HD cu raport 18:9 și cameră duală pe spate. Și două lăcașuri de SIM, pe lângă cel de microSD.

Și cu un procesor decent, și cu stocare decentă, și cu conectivitate 4G. Pe unul din SIM-uri desigur, dar totuși, e decent pentru un telefon care costă doar 499 lei. Știu, nu este o exagerare, însă încă mă gândesc la telefoanele de acum patru ani de 500 de lei. Nu prea puteai face mare lucrur cu ele, și abia funcționa sistemul de operare.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Îți dau un Razer Phone, un OnePlus 5, un Samsung Galaxy S9 și un S9+. – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

 1. Mie in general se vede ok pot spune , mai sunt dati cand se blocheaza din cauza telefonului si ma scoate de site,dar apoi merge ok . mult succes in continuare imi place ceea ce faci!❤respect❤

 2. Bravo , faci un lucru minunat pt noi , cum ziceau si cei de la telekom „conectează te cu tehnologia” , asta reusesti sa faci tu prin clipurile tale si iti multumim

 3. Domnule Buhnici, după părerea mea sunteți cel mai bun prezentator de review-uri ale telefoanelor. Spuneți exact ce trebuie să știe fiecare utilizator, nu mai mult, nu mai puțin, vorbiți foarte clar, încât vă faceți foarte bine înțeles.

  Iar ca să vă răspund și la întrebarea legată de prețul Samsung-ului Galaxy S9+, pentru mine, Samsung-ul va fi mereu „The One”.
  În opinia mea, S9+ redă perfect RAPORTUL PREȚ-CALITATE, deci, cu siguranță își merită toți banii.
  Un DEVICE EXCELENT, ce vine cu foarte multe îmbunătățiri observabile. „THE TOP OF THE LINE”.

 4. Domnule Buhnici faceți review-uri apreciate de toată lumea mai puțin haterii …. Oricum faceți o treabă excelentă. Bafta la multi abonați și să ne tineti la curent cu cele mai noi tehnologii și cu casa ce tehnologii noi o mai incojureaza . Bafta

 5. Am cumpărat un Ihunt hero și avea culori foarte puternice am încercat să Schimb culorile nimic.Am făcut retur și cei de la ihunt mi-au vorbit foarte de sus,am încercat să le spun de culori si Mai închis telefonul în nas.

 6. Daca o clona costa 500. Originalular putea avea un pret de 5 ori mai mare, unde intra si profitul. Inseamna ca ce este peste de 5 ori mai mare, este profit pur.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.