”Clona” de S9 la 500 – iHunt Like 3 Pro

Mai ții minte primul iHunt like pe care l-am testat? Eu da, este aici. Serios acum, este deja la a treia versiune și mai vine și cu o variantă Pro. Da, există o variantă mai simplă cu 1 GB RAM și acest Pro cu 2 GB RAM. Și ecran HD cu raport 18:9 și cameră duală pe spate. Și două lăcașuri de SIM, pe lângă cel de microSD.

Și cu un procesor decent, și cu stocare decentă, și cu conectivitate 4G. Pe unul din SIM-uri desigur, dar totuși, e decent pentru un telefon care costă doar 499 lei. Știu, nu este o exagerare, însă încă mă gândesc la telefoanele de acum patru ani de 500 de lei. Nu prea puteai face mare lucrur cu ele, și abia funcționa sistemul de operare.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Îți dau un Razer Phone, un OnePlus 5, un Samsung Galaxy S9 și un S9+. – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

  1. am si eu nevoie de ajutor mian cumparat un leptop predator helios 300 si am probleme cu el cand dau clic dreapta se blocheaza pentru o secunda sau doua de obicei dar anum ramane blocat mai mult si se incinde foarte tare la jocuri cum ar fi dota 2 si toate setarile le am la minim trebui sa fac ceva la setari sau ce ar trebui sai fac leptopul este nou

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.