iHunt Like 2 – Cel mai ieftin smartphone cu Dual-Camera

Mai ții minte acel iHunt Like? Ei bine, aceasta este a doua generație de mini-smartphone bine dotat la un preț greu de bătut. Poate știi tu alt model la aceiași bani sau mai ieftin? Nu Blackview A7, pentru că iHunt Like 2 are și acest nume. Altul. lasă-mi modelul în comentarii mai jos.

Până atunci dă-mi voie să mă minunez cum încape un ecran de 5 inci cu rezoluție decentă, două SIM-uri și un slot dedicat de card microSD precum și Android 7.0 într-un buget de 300 de lei. A, și două camere pe partea din spate cu care poți fotografia cu fundal blurat.

Chiar așa îi spune la opțiune. Sigur, nu e la fel de bună imaginea ca pe un iPhone 8 sau pe un Galaxy Note 8, dar ține minte că plătești de 15 ori mai puțin pe acest telefon. Sau poți lua 15 să le faci cadou la prieteni. Vezi că acest telefon mai are un nume, Rainbow 3. Sper că nu te-am încurcat prea tare.

Mai sunt surprins și de faptul că are Android 7. Cu doar 1 GB de memorie RAM. Știam că ai nevoie măcar de 1.5 GB sau 2 GB ca să funcționeze. Nu mă aștept să primească Android 8. Sunt sigur că nu îl va primit, deși se mișcă destul de bine și așa. Desigur, e proaspăt scos din cutie și nu am instalat nici o aplicație pe el. Va trebui să îți cumperi un card totuși, dacă nu îl folosești doar pentru apeluri și ceva browsing. Mai are liberi doar vreo 3.5 GB de stocare din cei 8 cu care vine.

Bateria este din nou o surpriză plăcută, 2800 mAh îl vor ține lejer treaz pentru cel puțin o zi moderată de utilizare. Și o poți schimba pentru că e detașabilă. Va trebui să îl lași însă la încărcat mai bine de trei ore ca să ajungă la 100%.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

  1. La fel de eficienta este si functia ,,depth of field” de pe Asus, destul de veche de altfel. Face 2 poze cu singura camera principala de pe telefon, dupa care poti sa intensifici sau nu blur-ul.

  2. Salut George sora mea si-a cumparat telefonul ihunt like 2 la lasat o saptamana inchis descarcat fara baterie si acum nu mai porneste l-am lasat aproape o zi la incarcat dar nimic
    ce pot sa fac?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.