IHUNT APEX ALIEN X 2019 – FRUMUȘEL?

Salutare și bine v-am regăsit la un review cu iHunt Strong Apex AlienX 2019. Nu, nu trebuie să ții minte tot numele când mergi să îl cumperi, caută doar ”Alien X-ul nou” și o să fie bine. Am mai avut un Alien X acum ceva vreme pe masa de review ca re ne-a plăcut. Era acela construit pentru oameni de către extratereștrii probabil, de acolo și numele foarte lung și complicat. Dar hei, măcar nu mai trebuie să ții minte un nume de cod pentru că e gândit pentru piața din România.

Acum, AlienX reprezintă pentru iHunt telefoanele cu cel mai bun raport preț-performanță-dotări, lucru pe care îl vom verifica și noi în review-ul următor. La prima vedere arată foarte bine, la fel ca modelul de anul trecut. Un spate de sticlă impresionant la nivel de execuție și o alegere inspirată a culorii. E pur și simplu diferit față de alte telefoane și asta ne place. Destul de greuț la 200 de grame și cu o grosime decentă de 8.8 mm. E acolo unde trebuie pentru 2019.

Ecranul este bun. Un IPS de calitate cu o diagonală de 6.18 inci și rezoluție puțin peste FullHD. Atât cât trebuie pentru a nu solicita prea tare bateria de 4000 mAh cu încărcare rapidă în aproape două ore.

La nivel de performanță nu excelează dar nici nu lasă de dorit. Avem un procesor de la mediaTek, un Helio P60. Ca să nu fim din nou prea tehnici, are 8 nuclee și o frecvență mare. Plus 4 GB RAM și 64 GB stocare pe care o poți mări cu un card microSD. Este de altfel un Dual-SIM și funcționează ca Dual-SIM pe toate rețelele de la noi. Apropo, am găsit în pachet și setările de internet pentru toți peratorii de telefonie mobilă de la noi. Cred că este o întrebare destul de des primită la service-ul celor de la Huawei și au luat măsuri. O idee ar fi să includă și o cartelă SIM cu internet în pachetul telefoanelor, așa rezolvă complet problema cu ”de ce nu îmi merge internetul pe ele”.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Firmă neserioasă!Am comandat de la ei pe 5.11.2018 un telefon modelul M-Horse pure 2.Pe 17.02.2019 am vorbit la el,l.am blocat și l.am pus pe masă și nu s.a mai aprins(se auzea că primesc mesaje,suna dar display.ul nu mai funcționa).L.am trimis la firma să îl reprezintă în garanție și l.am primit în a 15.a zi când teoretic se încheia termenul legal de reparație tot în aceeași stare în care l.am trimis.Motiv: telefonul nu face obiectul garanției („banda flex întreruptă,pe display s.a aplicat o presiune excesiva”). Țin să menționez că telefonul nu are nici o urmă de lovituri,a fost ținut în husă,a avut folie…cum puteam aplica o presiune excesiva pe display fara să îi las vre.o urmă? Neserioși!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.