Categorie: GADGET

iHunt Alien X – Construit pentru oameni [UNBOXING & REVIEW]

Construit pentru oameni și aprobat de tot sistemul solar, iHunt Alien X a ajuns și la noi pe masa de review, de unde pleacă împreună cu impresiile noastre despre el.

În primul rând, mi se pare curios că are o denumire atât de scurtă și nu conține nici un termen precum ”Pro” sau ”Titan”. În al doilea rând mă surprinde că are notch, deși nu știu care este motivul real, altul înafară de cel legat de estetică și trend. În al treilea rând îmi place că se mișcă, are ceva putere la bord, iar legat de felul cum arată nici nu cred că are rost să mai spun ceva.

Mă surprinde încă faptul că un telefon de 200 de euro are un spate de sticlă cu un gradient de culoare atât de frumos. Sunt sigur că cei de la iHunt plănuiesc și alte culori pentru el, deși nu am această informație de la nimeni. Ar fi păcat totuși, uită-te la el ce frumos este. Are notch, dar tot e frumos. Sistemul de operare trebuie să învețe și el că are notch, în rest nu are nici un fel de problemă.

Ba chiar și camerele sunt surprinzător de bune pentru zona asta de preț. Apropo, prețul de 899 lei e doar până pe 17 noiembrie, așa că dacă urmărești acest review după acea dată și îl găsești la același preț, ești norocos.