AȘA FILMEAZĂ ȘI FOTOGRAFIAZĂ PANASONIC S1 ȘI S1R

Acesta este prima camera Full Frame mirrorless de la Panasonic. Punct. Și după ce am folosit-o timp de câteva zile ne declarăm pur și simplu impresionați. Da, un senzor Full Frame și un obiectiv foarte luminos fac diferența pentru fotografie, chiar și pentru filmare. Și deși ne dorim amândoi să avem aceste camere în arsenalul nostru pentru filmare, am luat o decizie care nu va încânta pe toată lumea din studio. Nu le cumpărăm. Și nu pentru că nu sunt bune ci pentru că nu se potrivesc cu workflow-ul nostru, adică cu cele cinci camere GH5 pe care le folosim deja în fiecare zi.

La capitolul tehnologie sunt spectaculoase, au cam tot ce le trebuie ca să ține pasul cu concurența, adică cu Nikon, Canon și Sony, atât pentru fotografi cât și pentru videografi. Senzor uriaș extrem de luminos, obiective excelente, am avut un 50mm, un 24-70 și un 70-200, un body bine echilibrat, o baterie mare, opțiuni de înregistrare pe carduri SDXD și QXD și probabil o mulțime de accesorii care urmează să fie lansate.

Dacă vrei să afli opinia noastră despre ele cel mai bine urmărești discuția din clipul de mai jos. Merită să te uiți chiar și pe furiș dacă te gândeai să investești 2500 de euro pentru S1 și 3300 pentru S1R. În plus, afli și de ce nu putem să le includem în sistemul nostru de lucru.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salutari baieti! Vreau mai multe review-uri la camere foto si video cu probe video daca puteti. S1 si s1r sunt geniale… poate gasiti ceva de la canon, sony, nikon de aceiasi calitate sa le comparati. Mersi fain!

  2. Salut George ,

    Calatoresc destul de mult cu serviciul plus timpul liber (in jur de 4 zboruri pe luna) si mi-ar placea un aparat cu care sa pot fotografia sau filma anumite momente din calatorii . Ce ai putea sa imi recomanzi in jur 500-700 eur . As vrea sa pot filma macar 1080 , dar sa fie si ceva usor.

  3. As dori sa achiziționez un aparat foto din gama Canon sau Nikon pentru poze de familie, peisaje , excursii si la ocazie pentru evenimente . Ce model imi recomandați ?(buget de 1000euro). Iubesc culorile vii. Ce ar fi mai bun un DSLR sau mirrorless?
    Mulțumesc !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.