HUAWEI WATCH GT2 – CE ESTE DIFERIT?

Huawei Watch GT2 este… a doua versiune a ceasului de la Huawei, nu? Dar ce oferă în plus față de prima versiune? Merită să îl cumperi pe al doilea, deși este la aproape același preț? Sau merită să faci upgrade de la prima versiune dacă îl ai deja? Răspunsul este da la prima întrebare și nu la cea de a doua. Diferențele sunt destul de mici între ele, însă sunt de apreciat!

În principiu sunt cam la fel la exterior. Același ecran OLED de 1.4 inci, foarte luminos, foarte vizibil la lumină exterioară. Diferența este că cel nou are opțiunea de a sta tot timpul pornit, always-on. Aproape același procesor (varianta nouă a fost upgradat cu procesorul propriu de la Huawei, la fel de performant ca cel anterior însă acum construit de la zero de producător). Aceeași baterie de invidiat care rezistă aproape două săptămâni cu notificările pornite și puțin peste o săptămână cu funcția Always-On, ei bine, always-on.

Se potrivesc aceleași curele, vine la fel în două versiuni, de 42mm și de 46mm, și cam aceleași funcții care depind de aplicația Huawei Health cu care se conectează. Merge cu orice telefon cu Android și chiar și cu Apple și este foarte, foarte arătos. Da, mai arătos și decât Samsung Galaxy Watch Active 2. Știu, sunt subiectiv, însă sunt sigur că mulți sunt de părerea mea. Mai pușin doamnele care poate preferă simplitatea ceasului de la Samsung.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.