Huawei Pura70 Pro și Pura70 Ultra: Noua Eră a Camerelor Smartphone | Review Complet și Specificații Tehnice

Salutare, dragii mei cititori tech-savvy!

Nu știu cât de mult așteptați să auziți despre ultimele flagship-uri lansate de Huawei, dar astăzi o să vorbim despre Huawei Pura70 Pro și Pura70 Ultra. Da, ați auzit bine, Huawei a decis să renunțe la seria P și să o redenumească Pura, probabil pentru a marca o nouă eră în istoria companiei.

Tocmai ce am realizat un video de unboxing și review pe YouTube pentru aceste super-telefoane, pe care vă invit să îl urmăriți pentru a vedea toate detaliile picante:

Împreună cu bunul meu prieten și tech guru, Radu Neagu, am descoperit că Huawei Pura70 Pro și Pura70 Ultra vin cu îmbunătățiri serioase față de generațiile anterioare, atât la capitolul hardware, cât și software. Deși Huawei încă se confruntă cu restricții în colaborarea cu Google, acum există modalități mult mai intuitive de a instala aplicațiile Google pe aceste device-uri.

Am reușit chiar să punem în funcțiune Android Auto, ceea ce cu siguranță va bucura pe mulți dintre voi. Procesul de instalare al serviciilor Google a devenit mult mai simplu, folosind o metodă bazată pe Micro G, care emulează certificarea Google Play. Cu câțiva pași simpli, am avut acces la aproape toate aplicațiile esențiale, de la YouTube și Google Maps până la Netflix.

Dar adevărata vedetă aici este camera foto. Huawei Pura 70 Ultra vine cu un senzor monstruos de 1 inch și 50MP pentru camera principală, care iese efectiv din carcasă atunci când începi să pozezi. Acest senzor, împreună cu lentilele de înaltă calitate și software-ul de procesare a imaginii de la Huawei, produc fotografii absolut spectaculoase, cu un nivel de detaliu și claritate rar întâlnit la smartphone-uri.

Pe varianta Pura 70 Pro avem un senzor ceva mai mic, dar care tot impresionează, având 50MP și o deschidere foarte luminoasă de F1.4. Pe ambele modele regăsim o cameră ultra-wide de tip gimbal și un teleobiectiv-periscop pentru zoom-ul optic.

Dar surprizele nu se opresc aici. Modul Super Macro ne-a lăsat efectiv cu gura căscată. Telefoanele fotografiază la un nivel de detaliu microscopic, lăsându-ne să descoperim texturi și detalii pe care nu le-am observat niciodată cu ochiul liber.

Filmarea 4K este absolut superbă, cu o stabilizare și un dynamic range cum rar am văzut. Iar performanța în situații de contrast puternic, trecând de la întuneric la lumină, pare că sfidează legile fizicii.

În ceea ce privește alte specificații, Huawei Pura70 Pro și Ultra vin echipate cu procesorul Kirin 9010, dezvoltat in-house de HiSilicon. Deși nu se compară încă cu ultimele flagship-uri de la Qualcomm, este mai mult decât suficient pentru o experiență fluidă și rapidă cu interfața EMUI 14.2. Variantele de RAM pornesc de la 12GB pentru Pura70 Pro și ajung până la 16GB pentru Ultra, iar stocarea este generoasă, cu modele de 512GB și chiar 1TB pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.

Ecranul de 6.8 inch este un OLED LTPO care suportă o rată de refresh adaptivă de până la 120Hz, perfectă pentru gaming și navegare în general. Luminozitatea de 2500 nits este mai mult decât suficientă pentru utilizarea în plin soare.

Nu în ultimul rând, bateriile mari (5050mAh pentru Pro și 5200mAh pentru Ultra) se încarcă extrem de rapid atât prin cablu (cu 100W), cât și wireless (cu 80W). În timpul testelor, am reușit să încărcăm de la 0 la 80% în doar 20 de minute!

Desigur, toate aceste specificații premium vin la un preț pe măsură. Huawei Pura70 Pro începe de la ~1100 €, iar modelul Ultra ajunge și la ~1400 € în configurația maximă. Nu sunt prețuri pentru oricine, dar dacă vă doriți ce este mai bun în materie de fotografie mobilă și un pachet complet de flagship, merită luate în considerare.

Pentru mai multe detalii picante și rezultate reale din testele noastre, nu uitați să aruncați o privire pe clipul de pe YouTube. Iar dacă aveți întrebări sau opinii, abia aștept să le citesc în secțiunea de comentarii de mai jos, pe site și pe YouTube!

PAGINA OFICIALĂ – HUAWEI Pura 70 Ultra – https://consumer.huawei.com/ro/phones/pura70-ultra/buy/
Între 22 mai – 30 iunie utilizatorii primesc automat urmatoarele cadouri la achizitia oricarui Pura 70
Casti audio FreeBuds 5i
Husa
Garantie extinsa extra 12 luni
Cupon pentru WATCH GT 3 sau reducere 500 lei – utilizatorii pot utiliza un cupon suplimentar, disponibil in pagina produsului, pentru a achizitiona un smartwatch WATCH GT 3, impreuna cu Pura 70 Series, sau pentru a obtine o reducere de pret de 500 lei. Poate fi utilizat un singur cupon intr-o comanda.

Până data viitoare, păstrați-vă entuziasmul pentru tehnologie și bucurați-vă de noile device-uri care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară! Numai bine vă doresc!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.