HUAWEI P40 LITE – MEZINUL – UNBOXING & REVIEW

A fost o perioadă aglomerată până acum și se pare că review-ul lui P40 Lite ajunge pe site puțin după primul contact cu P40 Pro, deși l-am filmat înainte. Hai să vedem ce are de oferit mezinul familiei P40, al patrulea telefon din această gamă pe care Huawei l-a lansat cu mult timp înaintea vârfului de gamă. Așa, ca să creeze puțin suspans.

Huawei P40 Lite promite că are și el patru camere dar după un test mai amănunțit are doar trei mari și late. A patra este acolo doar ca să te ajute la modul portret și cam atât. Nu poți să faci fotografii separate cu ea, și nici măcar nu apare în meniul de cameră. La capitolul calitatea fotografiilor este decent, însă nu mă așteptam să fie depășit de Nova 5T, al cărui review îl găsești tot aici, pe blog.

Ah, da, și P40 nu are serviciile Google, a fost lansat puțin mai târziu după discuțiile cu americanii. Chiar și așa, hai să vedem dacă merită pachetul pentru că mi-au atras atenția încărcarea extrem de rapidă, tipic vârfurilor de gamă nu unui telefon de 1300 de lei, și desigur, senzorul de amprentă de pe cant care este mult mai rapid ca orice senzor în ecran.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.