Categorie: GADGET

HUAWEI P30 PRO – LOW LIGHT MONSTER! [REVIEW]

Acesta este Huawei P30 Pro, în toată splendoarea celor 4 camere… ăăă, trei camere și un senzor TOF pentru focalizare. Acesta este Huawei P30 Pro care stă în picioare atunci când face fotografii foarte bune. Ăăă, de fapt nu stă în picioare dar face fotografii foarte bune. Vezi, acesta este motivul pentru care nu venim cu un review în primele 24 de ore de la lansare ci ne și jucăm cu telefonul ca să vă putem spune și lucrurile mai puțin pozitive ale acestuia. De aceea va exista tot timpul un prim contact în care vă prezentăm funcțiile cele mai importante și vă arătăm… cum arată.

Ca să nu o lungim prea mult aici în mod text, review-ul video este destul de lung, vă spun că sunt cu adevărat impresionat. Dacă la lansare Huawei P30 Pro s-a lăudat cu o cameră excelentă pe timp de noapte, să știți că livrează. Încă nu reușesc să îmi dau seama cum de un telefon poate face fotografii aproape în întuneric, din moment ce nici măcar camera foto nu vede mai nimic în aceleași condiții. Și asta fără o expunere îndelungată de câteva zeci de secunde ci aproape instant.

Răspunsul este desigur software-ul, care a fost și mai bine pus la punct de la lansarea lui P20 Pro care promitea cam același lucru. Pot să spun fără nici o emoție sau un alt comparativ foto cu celelalte vârfuri de gamă de anul acesta, că P30 Pro este singurul telefon care face cu adevărat fotografii reușite în condiții de lumină aproape inexistente. Dar este oare acest lucru suficient?

GALERIE FOTO HUAWEI P30 PRO