HUAWEI P30 PRO – LOW LIGHT MONSTER! [REVIEW]

Acesta este Huawei P30 Pro, în toată splendoarea celor 4 camere… ăăă, trei camere și un senzor TOF pentru focalizare. Acesta este Huawei P30 Pro care stă în picioare atunci când face fotografii foarte bune. Ăăă, de fapt nu stă în picioare dar face fotografii foarte bune. Vezi, acesta este motivul pentru care nu venim cu un review în primele 24 de ore de la lansare ci ne și jucăm cu telefonul ca să vă putem spune și lucrurile mai puțin pozitive ale acestuia. De aceea va exista tot timpul un prim contact în care vă prezentăm funcțiile cele mai importante și vă arătăm… cum arată.

Ca să nu o lungim prea mult aici în mod text, review-ul video este destul de lung, vă spun că sunt cu adevărat impresionat. Dacă la lansare Huawei P30 Pro s-a lăudat cu o cameră excelentă pe timp de noapte, să știți că livrează. Încă nu reușesc să îmi dau seama cum de un telefon poate face fotografii aproape în întuneric, din moment ce nici măcar camera foto nu vede mai nimic în aceleași condiții. Și asta fără o expunere îndelungată de câteva zeci de secunde ci aproape instant.

Răspunsul este desigur software-ul, care a fost și mai bine pus la punct de la lansarea lui P20 Pro care promitea cam același lucru. Pot să spun fără nici o emoție sau un alt comparativ foto cu celelalte vârfuri de gamă de anul acesta, că P30 Pro este singurul telefon care face cu adevărat fotografii reușite în condiții de lumină aproape inexistente. Dar este oare acest lucru suficient?

GALERIE FOTO HUAWEI P30 PRO

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

 1. Salut,

  Am achizitionat si eu un p30 pro, si am incercat fotografierea in intuneric si nu se vede nimic ( in modul photo cu AI pornit) ai umblat la fotografie? Am fost la huawei si mi-au raspuns ca nu are cum sa faca poze in intuneric fara flash si am ramas surprins sa aud asta. Telefonul este in parametri dupa verificarilor lor.

 2. Salut George.am un p30 pro si am facut testul cu camera pe night shit intr-o incapere cu bezna totala.
  Trebuie sa iti marturisesc ca fotografia a iesit complet neagra.
  Deci nu se vede absolut nimic.
  Poate reusesti tu sa ma lamuresti cum tie ti-a iesit acea poza.
  Multumesc.

 3. un concern de-al meu ar fi difuzorul de sub ecran…mi-ar fi placut sa vad si despre el in review…asta in ideea in care sunt foarte interesat sa achizitionez telefonul

 4. un concern de-al meu ar fi difuzorul de sub ecran…mi-ar fi placut sa vad si despre el in review…asta in ideea in care sunt foarte interesat sa achizitionez telefonul asta

 5. Salut George,poate mă poți ajuta cu o lămurire,am achiziționat recent un P30 Pro și am observat că telefonul se închide când în baterie mai sunt 2% și cere să fie pus la încărcat,ai vreo idee de ce,se poate să fie o „protecție” a bateriei să nu se mai secare până la 0%?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.