VIDEO și FOTO HTC One M8 2014 – review complet

HTC One M8 (www.buhnici.ro)_27
Și a mai trecut un an și încă o versiune pentru HTC One. Prima varianta a fost… aproape perfectă. Materiale bune, un Android perfect setat… Dar, producția a rămas în urmă. S-a făcut mult tam-tam, telefoanele pe nicăieri.

Plus camera, care a fost o dezamăgire și nici de plasticul alb care se îngălbenea nu am fost mândru. Dar, tot efortul celor de la HTC ne-a făcut să spunem Wow.

HTC One M8 (www.buhnici.ro)_17

Anul acesta ei încearcă din nou. Noul One e evoluție, e ca trecerea de la Golf 6 la 7. Mai elegant, mai rafinat dar nu cu mult diferit. Display-ul a crescut de la 4,7 la 5 inch și a rămas la fel de bun. Butoanele de înapoi și acasă sunt puse de-acum pe ecran.

HTC One M8 (www.buhnici.ro)_13

Camera a rămas aceeași însă ai două, pentru efecte și selfie-uri mai bune, background blurat ca la DSLR și alte câteva gimmick-uri care strică tot ce înseamnă ușurință în utilizare. Din ce știu, senzorii din spate sunt cam aceiași. S-a lucrat mult la firmware. Ai mai jos o galerie de 30 de poze și patru clipuri video detaliate. Enjoy!

Uite o prezentare generală:

Aici ai meniul:

Camera și funcții

Și cum se descurcă noul HTC One în jocuri:

Galeria foto

Ultimele articole

Articole recomandate

184 Comments

  1. Am dat 3050lei pe el cand a aparut. As mai face inca odata achizitia? NU!. De ce?? Pentru ca dupa 3 luni de utilizare plasticul de la camera din spate s-a matuit pur si simplu.. pozele le face blurate. O porcarie.

  2. Salut George,spune-mi te rog daca HTC one m8 are aceasi problema la camera ca si m7? adica tenta aia de roz cand faci poze la lumina mai redusa.Multumesc anticipat.

  3. Multumesc mult george o sa astept note 4 si z3 atunci o sa fac o comparatie si o sal cumpar pe cel mai bun am un note 3 si sunt ff multumit.o zi buna

  4. Salut,george, eu acum vre-o 3 zile am renuntat la un galaxy s5 pentru ca dupa vre-o 5 luni am inceput sa devin dezamagit de telefon.si as vrea sa-mi iau un htc one (m8) dar nu sunt sigur pe mine daca l-as alege.dintre htc one (m8) sony xperia z2 sau lg g3 care crezi ca ar fi cea mai buna alegere?

  5. Cum poti spune ca scartaie? Eu am
    S5 si crede-ma ca la aspect camera este multe peste z2 si foarte bun decat pe spate aluminiu mai bine plastic care nu se zgarie

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.