Categorie: GADGET

HTC Desire 12 & 12+ [UNBOXING & REVIEW]

Hey, uite că HTC mai face și telefoane de buget! Dar, oare ce este de capul lor?

Ei bine, tocmai la această întrebare mi-am dorit și eu să îmi răspund. HTC a fost, spre părerea mea de rău, unul din jucătorii mari din industria telefoanelor cu Android. Chiar primul telefon cu Android a fost un HTC, și cu toții știm de ce. La vremea aceea hardware-ul lor era flexibil, atât de flexibil încât puteai instala alte sisteme de operare decât Windows Mobile. Google i-a ales atunci cu un scop, aveau mare încredere în ceea ce puteau dezvolta, și nu au dat greș. Am putea spune chiar că HTC a fost pilonul central al dezvoltării ecosistemului Android. Acum tot cu Google lucrează în mare parte, și fac o treabă excelentă.

Pe partea de marketing și creștere accelerată nu au stat atât de bine, de aceea au fost devansați de ceilalți jucători din industrie. Eu am o istorie plăcută cu toate terminalele lor dar asta nu îmi afectează deloc obiectivitatea. Astfel, în review-ul video de astăzi îți voi prezenta, și cu bune și cu rele, cele două telefoane de buget, Desire 12 și Desire 12+.

Pe scurt, la 600 și 900 de lei nu preau concurență, dar ar mai fi mers câteva îmbunătățiri, mai ales pe Desire 12. Pe de altă parte, reușesc să măture fără emoții cu majoritatea competiției la acest preț, prin faptul că au folosit componente de calitate în construcție, mai ales ecranul, despre care știm că este probabil cea mai importantă componentă a unui telefon mobil în ziua de astăzi. Și cea mai costisitoare la nivel de producție.