HONOR 70 – UN MID-RANGE EXCELENT! – UNBOXING & REVIEW

Nu prea facem noi review la telefoane accesibile, însă și când alegem un mid-range o facem pentru că merită. Honor 70 ne-a surprins mai mult decât ne așteptam, din toate punctele de vedere.

Acum, la momentul review-ului, în octombrie 2022, îl găsești la aproximativ 2400-2500 de lei. Peste vreo 3-4 luni sunt sigur că va ajunge sub 2000 de lei și va fi și mai atractiv. De ce? Păi stai să îți explic! Display-ul este de top! Vine cu un AMOLED cu 120 Hz rată de refresh, comparabil cu orice flagship de la orice producător. Bateria are aproape 5000 mAh și se încarcă rapid la 66W, 50% în mai puțin de 20 de minute. Procesorul este unul de midrange într-adevăr, un Snapdragon 778 dar varianta cu 5G, și desigur are și Google Play pentru cei care erau îngrijorați.

Camerele sunt însă surpriza, de la senzorul de 32 de Megapixeli de pe partea frontală, care face niște selfie-uri mai mult decât reușite, la senzorul Sony IMX800 de pe camera principală de 54 Megapixeli, pe care sunt sigur că îl vom vedea în curând și pe alte telefoane de top. Momentan cred că e puțin limitat din software, însă cu un update pe viitor vom putea debloca toată performanța acestuia. Asta dacă Honor nu îl pune pe un alt telefon de top care probabil îi va aduce mai mult profit. Vom vedea.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.