Haiyu Translator – Merită sau e țeapă? – UNBOXING & REVIEW

Chinezii de la Haiyu insistă să testez acest Haiyu Translator, un gadget de 99 de euro care promite că îți va traduce în timp real conversațiile. mai ales pe cele cu asiatici. Practic dai 99 de euro și nu mai trebuie să înveți o limbă străină, în teorie… Rămâneți aproape ca să vedem dacă și acest gadget merită sau este o țeapă.

La prima vedere pare un gadget interesant și util. Cam așa și trebuie nu? Altfel nu l-ar mai cumpăra cineva. Partea mai puțin utilă este când realizezi că este de fapt o telecomandă glorificată pentru sistemul de traducere de pe iPhone. Că deși spune că există aplicație pentru Android nu merge cu acesta. Cel puțin nu încă, cine l-a cumpărat poate spera la un update.

Practic nu am reușit să îl fac să meargă de unul singur, și pur și simplu uită să își facă treaba chiar și atunci când se închide ecranul telefonului. Plus că îți mai bați puțin capul cu el să se reconecteze la Bluetooth deși a fost împerecheat inițial cu același telefon.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Mai rău nici că se putea, mare zapaceala.. Eu nu cred că merită să investesc, apelez la aplicația telefonului. Totuși apreciez că v-ați dat silința să faceți review acestui produs.

  2. Daca am acel [ întreținere dispoziv] pe tel mai necesita neapărat un antivirus cu licența?…intreb deoarece unii oameni mi-au spus că trebuie alți nu trebuie .Ma puteți ajuta sa pot fi și eu mai lămurit în privința aceasta

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.