Hai să o facem în fiecare zi!

E sănătos, face piciorul frumos și pieptul bengos. Rima a scăpat de sub control, dar ideea este aceeași. Îți garantez că dacă o faci în fiecare zi, o să te facă să te simți mai bine și nu doar pe tine, ci și pe cei cu care intri în contact.

Hai să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Cu siguranta ai auzit deja de „Let’s Do It, Romania!”– cel mai mare proiect national de implicare sociala! Anul trecut, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au iesit sa curete Romania de gunoaie!

Anul acesta, „Let’s Do It, Romania!” se întâmplă din nou. Te poți implica și tu pe 24 septembrie, deși eu insist să o faci în fiecare zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. un act de donatie masina scris de mina atit in italiana cit si in romaneste intre ginerele ITalian si socrul RO e oare valabil – daca nu,ce trebuie – ginerele nu poate reveni in RO anul acesta MULTUMESC

  2. In august 2010 sotul meu ITalian a lasat o masina tatalui meu RO prin act de comodat cu folosinta pe 2 ani .Acum vrem s-o inmatriculam in RO ..e pe benzina si are scris pe acte DOTATA CU DISPOZITIV ANTIPOLUARE si 230000km-de cine depinde reducerea taxei,de RAR sau de Sectia Financiara
    Actul de donatie e scris de mina si semnat de cei 2-daca il traduc la Prefectura in Italia oare e recunoscut de Politia RO ca act valabil pt a schimba proprietarul MULTUMESC Sotul nu poate reveni curind in RO

  3. @stefan

    Sa nu faci curat dupa altii, dar nici altii sa nu faca dupa tine, asta e ideea…nu mai arunca pachetu de tigari pe geam, sau chistocul, sau cine mai stie ce… strangele in portiera si aruncale la un cos. Sa nu dam vine pe infrastructura si sa nu spunem ca o fac si altii ce mai conteaza ca o fac si eu.

    Incet incet lucrurile se vor schimba in spre mai bine!

  4. George, nu s-ar putea face in acelasi mod, cu multa mediatizare, si o campanie de amendare a celor ce arunca gunoaie aiurea? Cred ca ar fi muuult mai eficienta. Haideti, o campanie comuna politia romana (sau cine da amenzile) si protv! Cred ca ar iesi o treaba de milioane.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.