Guest post – Ovidiu Țifui și unboxing la ”robinetul cu internet” de la Grohe

Cred că îl știți deja pe Ovidiu Țifui. El este omul din spatele sistemului de răcire și încălzire de la #casabuhnici. El s-a ocupat de panourile de răcire, de încălzirea în pardoseală, și chiar și de instalațiile din toată casa și desigur, de pompa de căldură. Pe Ovidiu îl găsiți pe pompedecaldura.eu, dar astăzi este și la mine pe blog cu un unboxing esențial pentru casă. Pentru orice casă. 

Grohe Sense Kit este un robinet inteligent, conectat desigur la internet și la cei trei senzori cu care vine în pachet. Pe scurt, acesta se montează la racordul principal de apă și detectează atât temperatura, consumul instantaneu de apă și variațiile la acest consum, dar și posibilele inundații din casă. Dacă simte o problemă te avertizează pe telefon prin aplicația dedicată și în același timp oprește și alimentarea cu apă a întregului circuit. Este o soluție deșteaptă care se instalează ușor de către orice profesionist. Ba chiar și de tine dacă ai experiențe pozitive cu cheia franceză, și dacă urmărești pas cu pas tutorialul video de mai jos.

Nu îl certați, este primul lui unboxing, eu nu am fost de față, dar cred că s-a descurcat exemplar.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. O chestie absolut inutila pentru cei aproape 700 Euro. Poate doar in zone seismice sau pentru firmele ce distribuie apa. Instalația in blocul meu are 57 de ani si nu am auzit de probleme ca cele pe care le semnalizează acest dispozitiv. In rest e minunat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.