Golden Blitz pus la pământ… la propriu

Trecui prin Controceni şi ce văd? Dispăru restaurantul de largă recunoaştere şi renume naţional Golden Blitz. Cantina prezidenţială s-a prefăcut într-o grămadă de lemne pe un teren viran cu firmă în faţa gardului. Acum nu ştiu dacă are vreo legătură cu spaţiile primăriei din apropiere sau este vorba pur şi simplu de o renovare din temelii.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Desi se vehicula informatia ca localul a fost demolat din ordinul primarului general, din cauza unor probleme legate de autorizatie, Gheorghe Uleia, unul dintre inspectorii Primariei Generale, a dezmintit categoric, aseara, pentru CANCAN, spunand ca localul era o proprietate privata, iar decizia de demolare apartine strict patronilor, celebrii afaceristi Sorin Vulpescu si Dan Besciu .

    In urma cu mai bine de un an, reamintim, restaurantul din Razoare a fost victima a unui incendiu provocat de gratarul pentru mititei, dar a „supravietuit”.

    In toamna anului trecut, de altfel, celalalt Golden Blitz, din sos. Titulescu, a fost oferit spre inchiriere.

    Eu cred ca nu mai merge afacerea , de aia au incercat sa-l incendieze iar celalalt local sa-l inchirieze .

    Sorin Oprescu zicea ca nu aveau toate aprobarile necesare , dar acuma este pace intre Sorin Oprescu si pdl , pentru ca daca ar fi razboi este posibil ca Sorin Oprescu sa candideze pentru presedentie , si dupa parerea mea , sa si castige .

  2. E doar o repozitionare dupa guvernarea liberala. Dar cred ca brandul Golden va reveni in forta de genul suntem doar noi doi si o bancnota de zece RON.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.