Giveaway Fulger 250.000 – buhnici.ro/giveaway

giveaway_250k_buhnici_cover

Salut. De data aceasta este foarte simplu să câștigi. Intră aici în pagina concursului >>>

BUHNICI.RO/GIVEAWAY

Abonează-te pe YouTube la pasul 1 și lasă-mi datele tale de contact ca să te putem valida de îndată ce ai câștigat. Fii pregătit să răspunzi la telefon când te voi suna în direct.

Giveaway-ul se activează la 250.000 de abonați iar transmisiunea LIVE se întâmplă imediat pe canalul meu de YouTube

În cutia surpriză se află 11 premii oferite de partenerii noștri de la OnlineShop.

Extragerea o facem aleator, prin random.org în baza numărului tău de înscriere. mai simplu de atât nu se poate. Fii atent însă, atunci când atingem 250.000 de subscriberi te vom suna. Așadar completează datele corect și ține telefonul pe lângă tine. Stai liniștit, nu te sunăm la 3 dimineața. Cred. :)

Mult succes și îți mulțumesc că mă urmărești!

Ultimele articole

Articole recomandate

52 Comments

  1. Salut.
    Spunemi daca a mai aparut un alt telefon cu ecran 4k in afara de sony z5 premium si unde pot gasi toate informatiile posibile despre acelasi telefon

    Te urmaresc pe youtube am vazut aproximativ toate videoclipurile tale si imi place foarte mult ceea ce faci :)

  2. Buna ziua! Sunt inscris la acest giveaway. Sunt inscris automat si la giveaway cavaleria 100.000? Pun aceasta intrebare , pentru ca nu ma pot inscrie si la acel giveaway , pentru ca numarul de telefon si emailul sunt deja folosite. Multumesc !

  3. Salutare Dl George,acum m-am inscris si eu,si sincer sa va spun,as vrea sa castig si eu un telefon performant,imi doresc foarte mult,ca de ex. :un p20 pro,un note 8 dual sim,un s9+ dual sim,un s8+ dual sim,si nu in ultimul rand,un note 9 dual sim…si faza e ca nu-mi permit !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.