Ghici ce profesie are Zmărăndescu!

Cătălin-Otto…

Zmărăndescu Cătălin-Otto.

Candidat pe listele PNG-CD, aspirant la un fotoliu de piele din Parlamentul României.

Şi totuşi, cine este Zmărădenscu? Ştiţi cum vine vorba.  Stai la o discuţie despre Icsulescu şi când trebuie să îl lămureşti pe interlocutor despre ce fel de om vorbeşti, îl defineşti pe bârfit după profesie. „E ţăran/agricultor/legumicultor/agronom/fermier, jurist, artist, medic… ETC

Cum îl defineşti aşadar pe Zmărăndescu? Ce şcoală are, în afara de cea a vieţii sau… mai degrabă a străzii? Am întrebat în stânga şi în dreapta. Unii mai răutăcioşi s-au apucat să enumere:

– „smardoi”

– bătăuş

– recuperator

– bodyguard

şi alte asemenea.

Din fericire acestea nu sunt profesii. Pentru o profesie trebuie să mergi la o şcoală cu bănci şi catedre, nu cu bănci şi tufişuri. Trebuie să mai dai extemporale, nu pumni şi tot aşa. Aşadar, ce profesie are Cătălin-Otto Zmărăndescu?

Iată cum figurează candidatul PNG-CD pe listele depuse la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti.

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. Stimabile! In tara asta educatia si cultura sunt niste „mizerii” (sa-mi fie iertat!) care nu mai au ce cauta in randurile diriguitorilor. Cu cat esti mai tampit,cu atat ai mai multa trecere. Cu cat esti mai incult esti cel mai tare! Cu cat mai multa ignoranta si lipsa de bun simt detii, cu atat devii un lider de neinlocuit.
  Cat despre diplome si inscrisuri stim, cred, cu totii ca, in ultimii ani nimeni nu a mai facut carte, in schimb au obtinut titluri cu duiumul!
  Asa ca sa nu ne mire!
  Fiecare popor isi merita conducatorii, dupa chipul si asemanarea….hoti, batausi, smenari, mincinosi,analfabeti!
  Cei ce mai au timp : fugiiiiiiiiiti!
  Eu raman sa sting lumina!
  Numai bine George!

 2. draga George. cred ca intrebarea ta nu este pusa bine–- cred ca era mai bine daca ne intrebam cum a cumparat D-nul Smarandescu locul pentru care candideaza, ca diplome sint cu duiumul in Rominia ( scuze la licentiatii adevarati) s-au poate din CONVINGERE POLITICA ?????? ha ha ha ha ah citesc cu placere articolele tale si ma distreaza cele cu simtul umorului––– dai inaintre ca da-i bine ( scuse scrisul nu sint licentiat ha ha ha ha h)

 3. Dorinho, nu are nici o legatura si sincer sa fiu, care e problema? Poate omul are doua calificari. :)

  Piniuli, buna observatia. Cred ca totusi anul din CNP este cel corect.

  Stau si ma uit la cel de sus, Bogdan Capota, nascut in 1982, Director de vanzari. Ai ai ai!!

 4. Zmarandescu este profesor de sport, sau ti-e greata cand auzi de profesori de sport care vor sa ajunga in parlament. La urma urmei e treaba electoratului. Si Copos e profesor de sport si e subsecretar de stat, ma rog, a fost.
  Zmarandescu din cate stiu are ceva firma de protectie, bodyguarzi, are un club de wu-shu si este omul de incredere a lui Gigi, pe probleme de protectie.

  PS Personal, din ce am vazut la tv, zmarandescu a avut intotdeauna o atitudine rezonabila, de bun simt. Si chestia cu parlamentul i-a fost impusa, fii sigur de asta, de catre becali. Si nu-l putea refuza..

  PPS Strungar la terminarea liceului, prof de sport, la terminarea facultatii. Are si firma, deci putea scrie patron, manager, etc.

 5. ok,deacord,tipul nu are studii dar se naste o intrebare:daca el nu poate fi bun ca om politic,cei cu studii care au condus tara asta din ’89 pana acum ce au demonstrat? oare nu ne ascundem dupa studii sa putem fura mai bine?eu cred ca ar trebui sa punem in balanta o problema pe care nu suntem in stare sa o gestionam deloc si aceasta ar fi:ce este mai bun,un om cu posiblitati care nu vrea sa foloseasca aceste posiblitati pentru a face bine? ori un om fara prea multe posiblitati care dorete sa faca ceva constructiv?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.