GALAXY Z FLIP – PRIM CONTACT – Cel mai bun pliabil?

Samsung are în acest moment tot ce îi trebuie ca să dea lovitura cu telefoanele pliabile. Galaxy Z Flip este dovada clară că se poate construi un telefon cu un ecran superb, pliabil, de sticlă! Da, ai citit bine, ecranul este din sticlă. Nu știu cum au reușit dar este aici. În plus, Galaxy Z Flip are și specificațiile unui telefon de top, de anul trcut ce-i drept, și nu o configurație de mid-range. Mă refer aici desigur la concurentul direct, Motorola RAZR, singurul telefon de altfel în acest format. Și ce să vezi, Flip-ul este și mai ieftin o idee, nu ajunge chiar la 1500 de euro. Poate doar cu taxe și TVA.

L-am văzut înainte de Galaxy S20 Ultra care în acest moment mă atrage foarte mult, și da, sunt de părere că așa vor arăta telefoanele pliabile ale viitorului. Despre balama nu am nimic de reproșat, este impecabilă din punct de vedere construcție. Se simte bine în mână, are trei poziții de deschidere și este perfect izolată. Slabe șanse să intre prea mult praf acolo.

Ecranul este superb, cât al lui Galaxy Note 10, și se vede la fel de bine. Nu filmează 8K ci doar 4K, dar face niște poze foarte bune. Are pe el camerele de pe Galaxy S10, pe partea exterioară cel puțin, și nici nu ne stresează cu un ecran mare dar inutil pe capacul exterior. Are în schimb o miniatură de ecran prin care te poți vedea și pentru un selfie, dacă nu e lumină suficientă să folosești suprafața reflectivă a telefonului.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.