GALAXY S10 5G – PRIM CONTACT

Dacă ai urmărit hands-on-ul cu Samsung Galaxy S10+ și cu celelalte modele lansate recent, probabil că ai auzit cum mi-am exprimat dorința de a avea un S10 5G. Sunt tare curios cum downloadezi un film de 10 GB în 3 minute, pe telefon. S10 5G nu diferă cu foarte mult față de un S10+. Are un display o idee mai mare, cu aceeași rezoluție. Funcționează cu un procesor identic ca performanțe, și adițional are și un modem 5G.

A, și un design foarte puțin diferențiat la marginile laterale și o baterie o idee mai mare. Din cauza ecranului mai mare, desigur, pentru a ține mai bine consumul de curent sub control. Estimez însă că și modem-ul și rețeaua 5G ne va ajuta la acest capitol, să avem o autonomie mult mai ridicată. Antenele sunt mult mai multe și mai aproape, plus frecvența e mai înaltă. În teorie consumul de energie ar trebui să fie mai mic.

Acum, la ce trebuie să te aștepți de la un S10 5G? Având în vedere tehnologia 5G și rapiditatea cu care poate trimite datele către internet și invers, sunt sigur că S10 5G va fi puțin mai rapid. Sesizabil mai rapid. Astăzi pe stradă de exemplu, telefonul meu a început să se miște extraordinar de greu. I-am dat restart și nimic, era la fel de puturos. Motivul era simplu, eram pe 3G, și nici măcar, iar tot meniul se mișca cu încetinitorul. Telefonul încerca să lase multe din aplicații să își facă update-uri, să preia informații de pe internet și eu nu sveam internet. Cel puțin nu suficient de rapid. Asta ca să știi pe viitor când atunci când ai pășit în altă țară decât România, telefonul tău e mai lent decât în mod normal. Vă las în compania lui Radu cu acest hands-non de S10 cu 5G pe care aștept cu nerăbdare să îl butonez și eu cât mai curând. Pentru totdeauna! :)

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.