Categorie: GADGET

Galaxy Note 9 după două luni! – Cu bune și cu rele

Au trecut exact două luni de când folosesc Samsung Galaxy Note 9 ca telefonul meu principal. Am instalat pe el tot ce folosesc zi de zi, și credeți-mă, doar aplicațiile pentru #casabuhnici pot umple un ecran principal. Am făcut de pe el aproape tot ce se poate face pe un telefon.

Am navigat pe internet la greu, oricum doar de pe telefon caut ceva, orice. Am vizionat zeci, poate chiar sute de clipuri pe YouTube, am făcut live-uri și am filmat pentru vlog-uri, am făcut sute de poze, l-am folosit ca hotspot pentru tableta Arianei și pentru celelalte telefoane. A stat conectat zeci de ore pe Waze în timp ce mă uitam la clipuri pe YouTube în același timp, într-un cuvânt am abuzat de el.

Surprinzător nu s-a blocat niciodată. Da, are momente când unele aplicații pornesc mai greu însă atunci știu că e momentul să îi dau un restart. E normal, și perfect valabil pentru orice telefon, fie că rulează pe Android sau nu.

Recunosc de asemenea că m-am atașat de el, mai ales pentru că este unul dintre puținele telefoane care poate rula la rezoluție 1440p cu un monitor de calitate, doar cu ajutorul adaptorului DEX. Da, am început într-un final să folosesc și DEX-ul, deși încă nu suficient de mult pe cât mi-aș dori.