Categorie: GADGET

GALAXY A50!!! #PIERSICUȚĂ

Doamnelor și domnilor, în colțul din…. pe centrul mesei de review, cântărind 166 de kilograme și câtva grame, cu o înălțime… pardon, o diagonală a ecranului de 6.4 inci, SAMSUNG GALAXY A50! Probabil din nou, unul dintre cele mai cerute, dacă nu cel mai cerut smartphone la review. Să știți că mi-a stârnit și mie curiozitatea, mai ales când am auzit că are patru camere și un senzor de amprentă în ecran. Bine, teoretic are trei camere dacă o numeri și pe cea de selfie care suprinzător este și cea mai bună dintre ele. Dar are cameră Wide, și arată excelent pentru un telefon care costă doar 1400 de lei la liber. Acum ți-am trezit și ție interesul?

La capitolul hardware, este nou, cu asta sunt de acord. Procesorul e construit în a doua jumătate a anului 2018 și este pe 10 nanometri. Deci este eficient și destul de rapid. Scorul din AnTuTu însă nu este strălucit. Decent, dar nu strălucit. Android-ul 9 de pe el, alături de One UI-ul de la Samsung se mișcă excelent prin aplicații și meniuri. Aici nimic de reproșat.

Așadar, ce este Samsung Galaxy A50? Ei bine, un fel de Galaxy J5 2019. Dar nu mai există seria J de la Samsung, așa că sunt puțin contrariat. Per total, performanță, caracteristici extra și design, este un pachet care te pune pe gânduri. Trebuie să alegi, vrei ca telefonul tău să arate foarte bine și să dețină senzor de amprentă sub ecran? Sau să fie super rapid?

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.