VIDEO – Gadgeturile mele migrează ca și Tocmai.ro spre OLX.ro :)

Îmi iubesc gadgeturile. De aceea am sertare și cutii și rafturi și dulapuri pline. Le vizitez din când în când și mă întreb de ce oare nu le pot folosi pe toate deodată. Adevărul e că nu am decât două mâini și trebuie să mă limitez la cele 24 de ore ale unei zile. Așa că unele vor pleca. Încep cu primele 6 bucăți:

Screen Shot 2015-03-22 at 21.55.59
Tastatură completă cu bluetooth, Android, iOS, PC…

Desigur că mi-ar fi plăcut să scriu pe whatsapp sau messenger de pe o tastatura cu bluetooth dar eu nu prea stau locului ca să mă bucur de ea.

Screen Shot 2015-03-22 at 22.00.12
Carcasă MOLS pentru iPhone 5/5S

Și la iPhone-ul 5S am renunțat de prin vara anului trecut dar husa hardcore de la MOLS e tot în sertar. La fel și cea cu craniul și trandafirii mi s-a părut genială. Am folosit-o o zi.

 

Carcasa iPhone 5S craniu
Carcasă holografică pentru iPhone 5 / 5S

Screen Shot 2015-03-22 at 21.57.32
Sistem de prindere tableta – Lazy Hands Bucuresti Sectorul 1

Să nu mai zic de Lazy Hands. Eram sigur că o să le folosesc într-o zi. Chiar așa, de ce oare nu o folosesc?

Paulson pachet de carti Hilton Ls Vegas
Pachet de cărți originale Paulson – Hilton Las Vegas Hotel and Casino

Poker oricum nu prea știu iar norocul nu mi-a surâs niciodată la cazinou. Probabil tocmai pentru că nu am investit în el decât mărunțiș așa că mai bine nu mă apuc. Pentru orice eventualitate îmi cumpărasem un pachet original de cărți folosite în cazinoul Hilton din Las Vegas, cele mai bune din lume, un deck de Paulson.

Screen Shot 2015-03-22 at 21.58.32
Mini elicopter cu telecomanda

În fine, „țânțarul” acesta a fost mascota studioului vreo 2-3 zile. Acum merită să ajungă la un copil cuminte. Indiferent cât de copt ar fi.

Dacă vrei să vezi prețurile gadgeturilor mele, intră pe OLX.ro, de pe desktop sau din aplicațiile mobile (AndroidiOS și Windows Phone, după preferințe). Toate câștigurile vor fi donate pentru o cauză umanitară. 

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Salut ma numesc cosmin sint din bucuresti sint fan deal tau te urmaresc mereu p you tube . Am si eu o rugaminte as avea si eu nevoe de un telefon daca are cineva care nui mai trebuie macar sai mearga facebook .num permit sami iau unul daca poate sa ma ajute cineva . Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.