GADGET-URI „TARI” DE LA CES2022 – E05 – PLEGIUM, MUI, YBRUSH, THREE-D DESK

La fiecare târg de tehnologie există o serie de gadget-uri pe care nu te aștepți să le vezi, și asta pentru că nu te-ai gândit la ele. Toate pleacă de la o necesitate pe care cineva a avut timpul, răbdarea și banii să o transforme într-un produs. Lăsând a o parte invenția în sine, sunt de părere că dacă ai o problemă care poate fi rezolvată printr-un produs, a se citi o invenție, vei găsi banii de care ai nevoie ca să îl transformi în realitate. Sunt mulți investitori care abia așteaptă să finanțeze un proiect bun care va rezolva o singură problemă pentru suficienți de mulți oameni încât să devină profitabilă.

Acesta este și cazul lui PLEGIUM, un gadget 3 în 1. Acesta este un spray cu piper cu o lumină foarte puternică și o alarmă ce va atrage atenția oricui pe o rază de câteva sute de metri. Nu mai ai doar un dispozitiv de auto-apărare ci și unul de alertă pentru situațiile neplăcute, și știu că există mulți care vor aprecia funcționalitatea lui.

MUI este o tehnologie prin care orice suprafață poate deveni un touchscreen. În cazul de față, o simplă bucată de lemn poate ascunde un afișaj LED și o suprafață tactilă, și poate fi ascuns foarte discret în orice piesă de mobilier la care te poți gândi.

YBRUSH este acea invenție care promite mult însă livrează puțin. Pur și simplu nu pot avea încredere în acest gadget ce promite că te spală pe dinți în diar 15 secunde. Și nu, nu e vorba de o perie ci de virbații sonice cu niște peri moi de silicon.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.