VIDEO LG G2 – noul amiral smartphone, cel puțin vreo lună…

LG G2, Galaxy S4, HTC One Apple iPhone5 www.buhnici.ro

Dacă eu ar trebui să îmi aleg un smartphone pentru mine, sincer nu mai știu ce aș alege. Dezamăgit de poticnelile și bateria slabă a lui Samsung Galaxy S4, am trecut de vreo lună pe un iPhone5. Deja limitările iOS încep să mă agaseze din nou așa că voi reveni pe Android. Prima soluție a fost să pun pe Galaxy S4 un Android 4.3 aproape stock. Am flash-uit un Omega ROM care merge extrem de rapid dar despre asta vorbim altă dată, dacă vă interesează subiectul.

Dacă ar fi să mă uit la cel mai bun telefon al momentului, fără să fie phablet, opțiunile android ar fi Samsung Galaxy S4 și HTC One. Sunt curios și despre Moto X dar nu am așteptări extraordinare. LG G2 este însă o treaptă peste tot ce am testat anul acesta din punct de vedere al specificațiilor. E clar făcut să bată S4 și sunt șanse să o facă pe procesor și grafică dar nu e perfect. Minusuri la carcasă și setarea display-ului. Mai multe în review-ul de mai jos.

Mea culpa din start pentru greșeala pe care am repetat-o de vreo două ori. Nu este LG L2 și LG G2.

Când credeam că nimic nu mă poate surprinde anul acesta în materie de telefoane deştepte, iată surpriza venită de unde te aştepţi cel mai puţin.

LG G2 este o capodoperă cu Gorilla Glass 3 şi cel mai puternic procesor de pe piaţă. Nu are chestii fancy şi inutile ca la S4, adică gesturile, dar promite să facă tot ce-i dai, fără efort şi cu stil. Adică uită-te la butoanele de volum, care s-au mutat pe spate. Singurul lucru care-mi displace, e tema ciudată, dar asta o poţi rezolva rapid cu un custom ROM, dacă nu îţi pasă de garanţie.

Modelul testat de mine este unul aproape final iar informațiile mele despre baterie erau că va veni cu 2610 mAh. 3,000 mAH are bateria anunțată aseară. Adică, minimum o zi de lucru la aşa minunăţie de display, care se întinde de la o margine la alta. Şi chiar dacă are peste 5 inch, e incredibil de comod în mână. Nu cred că va bate însă autonomia lui Galaxy S4 tocmai din cauza procesorului tactat mai rapid (2,3Ghz versus 1.7Ghz) și a ecranului mai mare și mai luminos.

Nu e la fel de stilat şi ţipător ca HTC One şi nici la fel de banal ca Samsung Galaxy S4. Cel puţin o lună de acum încolo este cel mai bun smartphone cu Android de pe piaţă. Nu de alta, dar vine Note 3 peste o lună şi o săptămână.

Da, ai auzit bine și vorbele din târg. Am făcut și un review în engleză. Știu că nu am un accent bun dar trebuia să profit de premieră și să mai facem ceva trafic și de afară. Mai trebuie să facem și bani că facturile nu se plătesc cu pasiune.

Urmează clipuri video cu trecerea prin sistemul de operare și alte nebunii pe care le mai am în cap.

Ultimele articole

Articole recomandate

184 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.