Furtună în Bucureşti

Cum s-a văzut de unde eram eu la ora furtunii.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Aseara toata media era „concentrata” pe furtuna din Bucuresti. Dupa 15 minute de ploaie si vant, tot orasul era cu fundul in sus. Oare ce naiba e atat de interesant incat sa faci o emisiune de 3 ore despre vremea din Bucuresti?

 2. Lipsa de subiecte !!!

  „Cristi a scris pe 3 Iunie 2009 la 11:40 am
  Aseara toata media era “concentrata” pe furtuna din Bucuresti. Dupa 15 minute de ploaie si vant, tot orasul era cu fundul in sus. Oare ce naiba e atat de interesant incat sa faci o emisiune de 3 ore despre vremea din Bucuresti”

 3. Ehhee!! Unde erai tu, erai bine. Sa fi vazut furtuna de unde eram EU!… Aeroportul Otopeni! …. Te-am taiat. Sic!
  Ce pot sa spun este ca inca o data s-a dovedit ca acolo marea majoritate a „palmasilor” sunt de inalta clasa si profesionalism…. De restul iti povestesc eu al’data!

 4. Ma amuza genul asta de stiri.
  Romanii nostrii folosesc cuvinte ca tragedie, dezastru sau socant…ca si cum ar spune buna ziua sau buna seara.
  Terminati mai cu tampeniile astea odata…azi dimineata in toate ziarele trona cu litere de-o schioapa „Dezastru in Bucuresti”!!!!Care dezastru mai oameni buni???Tragedie la Dinamo…s-a pierdut titlul…mare cacat…d-zeu e sus si nu e tigan…la cat au furat nenorocitii aia sa zica merci ca nu i-a traznit vre-un fulger pana acum…si nu doar ei …ci majoritatea din fotbal, politica precum si o mare parte dine angajatii la stat,doctori, cler, cadre didactice, samsari, combinatori…etc,etc,etc
  Si ca sa revenim la subiect…ce-a fost aseara s-a numit „pișvaser”…dezastre au fost uraganele din state…inundatiile de la noi…prabusirea avinonului airfrance si moartea a peste 200 de oameni si multe alte nenorociri care se intampla pe pamantul asta.Nu un pic de vant si ploaie si cativa copaci cazuti…care apropo…probabil eru uscati pana la radacina…dar pt ca majoritatea nu isi fac treaba in tara asta, trebuie sa o faca natura pentru noi.

  Va salut

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.