FOTOLIUL ĂSTA DE MASAJ 💆 E 🔥

Acesta nu este primul și nici ultimul fotoliu de masaj la care îi facem review aici pe blog, și asta pentru că ne plac prea mult! Am realizat că, mai ales după o zi plină în care mai includ și un antrenament la sală, să te așezi într-un astfel de gadget pentru 20 de minute este o adevărată plăcere. Cei care au trecut de jumătatea teoretică a vieții știu despre ce vorbesc. Momentul acela când te ridici după un masaj, mai nou decât te-ai așezat reprezintă momentul suprem de relaxare.

Recunosc că mă așez în scaunul de masaj care este în prezentla noi la studio, mai rar decât mi-aș dori, însă știu cât de benefic este să faci o mică pauză la mijlocul zilei, și eventual să înlocuiești a treia ceașcă de cafea cu un masaj. Da, te poate ajuta să te învigorezi și să continui ziua cu mai multă energie decât ți-ai putea imagina.

Acum, știu că vorbim de un produs premium și nu de un gadget pe care ți-l permiți fără să clipești. 11700 de lei este prețul lui Komoder Focus III, aproape același ca la versiunea anterioară, însă cu mai multe beneficii decât acela.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.