„Fentarea” taxei de poluare

Aşa cum vechile variante ale taxei auto miroseau a „fum” în ochi, aşa şi noua taxă de poluare pute mândru. Iată că avocaţii s-au mişcat mai repede de data asta şi ne oferă o metodă aparent funcţională de ocolire a acestei plăţi absurde. Citiţi sfaturile lui Iulian Urban, dar ţineţi cont de faptul că administraţiile financiare şi serviciile de înmatriculare nu vor sări în sus de fericire când le veţi pune în faţa acestei metode.

Oamenii de la Fisc mi-au spus chiar că nu au încredere că poate funcţiona, iar poliţiştii se pot dovedi un zid (de prostie) de netrecut.

Ne vom convinge cât de funcţională este metoda lui Iulian Urban, numai dpă ce îi va fi reuşit în primul caz judecat cu sentinţă definitivă. Abia aştept să văd un român curajos. A reuşit arădeanul care a recuperat integral taxa, trebuie să se mai poată şi în alte părţi. Iată articolul

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Eu sunt sigur ca instantele de judecata o sa anuleze taxa de poluare si o sa dea castig de cauza cetatenilor , asa cum s-a intamplat si in cazul taxei de prima inmatriculare !
    Cu ocazia asta , cetatenii isi exerseaza dreptul cetatenesc de acces liber si neingradit la justitie !

  2. cum e posibil ca pe o masina de 6000euro sa dau 5000euro taxa de poluare?mai bine mai puneam 4mii si luam seria 5 din 2006-2005….numai la romani e posibil asa

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.