Categorie: Ponturi

Felicitări, aţi câştigat o mare ţeapă!

Zilele astea parcă nu mai poţi avea încredere în nimeni şi nimic. Numai ţepe în stânga şi în dreapta. Din fericire eu l-am ascultat pe tata când mi-a spus: Nimeni nu te caută ca să îţi dea ceva gratis!. În această ordine de idei luaţi aminte la o variaţiune pe aceeaşi temă a ţepelor cu cartele Orange.

“FELICITARI- FROM COSMOTE SI WESTERN UNION NR. D-VOASTRA A FOST EXTRAS CASTIGATOR SUMEI DE 2000 EURO. SUNA LA NR. 0767413161 PT. DETALII COD UNIC : AK 99 BK”.

Am sunat, respectivul mi-a spus ca a fost aseara tragerea la sort si s-au acordat cate 50 de premii a 1000 e si 50 a 2000 euro. A spus sa cumpar o cartela pre pay Orange, si in 30 minute sa-l sun si sa-i spun codul de reincarcare, acesta reprezentand comisionul de 1 %. El imi va da atunci codul pt contul de unde sa ridic banii. Bineinteles mi-a mirosit a teapa si am dat un search pe Google. Am observat alte cateva zeci de persoane, care au primit acest mesaj, si le-au incarcat cartelele nenorocitilor astora. Ce ma deranjeaza e ca POLITIA nu face nimic, si mai sunt persoane care iau teapa in continuare de la acesti indivizi.