Faci sport? Cu ochelari de soare? Dar se aud așa?

Mai ții minte cei mai smart ochelari de soare pe care i-am testat acum ceva vreme? Ei bine, aceasta este versiunea a doua, cu îmbunătățiri la toate capitolele. Bose Frames Tempo Style este numele lor, și deși în teorie fac același lucru ca prima versiune acum o fac mult mai bine. În primul rând au renunțat la cablul de încărcare proprietar. Îmi era incomod să îl țin tot timpul după mine în husa ochelarilor și acum nu am nevoie decât de un USB-C ca să îi încarc.

Sunt mai ușori, o idee, dar suficient să conteze iar ergonomia este mai bună. Bine, testez acum versiunea pentru sportivi care au oricum o formă mai aerodinamică. Stau mai bine pe urechi și nu îmi mai e teamă că vor cădea atunci când mă aplec sau pedalez. I-am folosit și pe bicicletă și fac o treabă mai mult decât decentă.

Difuzoarele sunt mai mari, cele integrate în brațele ochelarilor. Se aud semnificativ mai tare și parcă și mai bine. E destul de dificil să îți dai seama având în vedere că nu ai niște căști care îți intră în urechi. În concluzie, sunt impresionat. Îmi plac ca idee, am reușit să ascult podast-urile preferate fără să mă separ de lumea înconjurătoare mai ales când sunt pe bicicletă și mă simt mai în siguranță când aud și ce se întâmplă în jurul meu.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.