Faceți cunoștință cu Microsoft Surface Laptop Go

Aceta este unul dintre cele mai interesante laptop-uri pe care le-am primit la review până acum. Să îți spun și de ce. Este primul laptop Microsoft care vine chiar de la Microsoft, semn că este disponibil și la noi în țară. Nu este cel mai puternic, nu are cel mai luminos sau cel mai bun ecran ca rezoluție, și nici cea mai bună conectică, însă privit ca un pachet complet nu cred că găsești o opțiune mai bună.

Ecranul este în format de 3:4, adică mult mai înalt decât un ecran normal de laptop. Are doar 1536×1024 de pixeli, însă parcă nu îi observi. Nu știu cum a optimizat Microsoft Windows-ul pentru el dar pare că are o rezoluție mult mai mare. Este suficient de luminos pentru activitățile de zi cu zi, poți să îl folosești atât la interior cât și pe terasă (când se va putea face asta) și în plus mai are și touch.

Memoria RAM pare puțină, 8 sau 16 GB și stocarea la fel care pleacă de la 64 GB și ajunge la maximum 256 GB. Apropo, cumpără-l cu minimum 128 GB, e mult mai rapidă stocarea decât cel de 64 GB. Un singur port USB-C și unul USB-A, un port Surface Connect și unul pentru căști și… atât. Dar e suficient, nu am simțit nevoia de mai mult.

Modul cum arată, cum funcționează, cum scrii pe el poate face pe cineva cu un MacBook să și-l dorească. Da, mă refer aici la Lorena care are o slăbiciune pentru aceste laptop-uri.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

 1. Salut George. La Multi Ani !
  Oare nu cumva surface-ul de care povestesti e acesta:
  \https://altex.ro/laptop-microsoft-surface-go-intel-core-i5-1035g1-pana-la-3-6ghz-12-4-touch-8gb-ssd-128gb-intel-uhd-graphics-windows-10-s-albastru-deschis/cpd/LAPTHH00046/
  ??
  Spuneati in prezentare cum ca nu ar fi listat inca si in RO …
  Multzam!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.